Storasyster, med ett stort S!
Den här bilden, som togs för mindre än 5 minuter sedan - beskriver Joline som storasyster väldigt väl. Hon är så mån och bryr sig så mycket om Mio att jag nästan förvånas. Hon skyddar honom hela tiden, och har börjat gråta ett flertal gånger när han har varit ledsen eller när han har gjort illa sig. För att hon är rädd om honom. Hon är väldigt stolt över honom och förklarar noga att det är hennes Mio (Min Mio!!) - på dagis när barnen kommer fram och ska peta och titta på honom.

Såfort hon ser att Mio har fått tag på något och stoppat det i munnen så är hon snabbt där och ska plocka ut det - för att hon så gärna vill! Det är nästan så att hon snart kan agera barnvakt tror jag ;) (verkligen inte, så... take it easy!)...

Jag är så stolt över mina små trollungar. Jag tror att dem kommer ha det så kul tillsammans och skydda varandra genom allt - känner det på mig. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen - att ha syskon här hemma är helt klart det bästa som har hänt oss!

Kommentarer
Postat av: fatima

Underbara barn är, så smarta <3 Massor av fredags kramar.

2012-03-16 @ 17:55:35
URL: http://www.mina-prinsar.com
Postat av: maja.

gud så söta.

2012-03-18 @ 23:38:42
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

Syskonkärlek är så galet underbart, det spritter i hela mig när jag tänker på mina småttingar :D så himla himal vacker bild, älskar den!

2012-03-19 @ 21:20:32
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0