the conversefamily


Vi är verkligen en riktig conversefamilj, som jag tidigare nämnde och om det nu finns något som heter det, vilket det inte gör - men nu säger jag helt enkelt så. Men jag kan inte rå för att tycka att dem är så otroligt bra på våren och ibland på sommaren. Lätta, tunna och snygga! Vi har några fler i källaren och en vit, låg sko fattas där på hyllan. Joline & Mio har helt enkelt busat bort den. Någonstans ligger den nog (?)... skitungar!

Jag har ett par höga vita, låga röda, låga helsvarta, höga svart/vita. Sambon har låga röda, låga vita och höga svart/vita. Ena paret har han på sig just nu, så dem är inte med på bild. Joline har förtillfället två par som hon fortfarande kan ha, vita höga och vita med rosa prickar som är låga. Mio har, vita låga, svarta höga och röda höga.

Om vi är smått beroende? Ja, lite kanske! Jag vill ha ett par nya tror jag. Låga aprikos-färgade hade ju inte varit helt fel till brunbrända ben. Pappan vill också ha ett par nya, men kan inte bestämma sig för vilken färg. Joline ska även få två nya, då hon behöver minst ett par vårskor.

WE ♥ converse, helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: ENDENISE

sött! :Dsv: Jadu, sjukdomar, depression (finns att läsa om i bloggen, skrev om det för någon dag sen), magproblem.. elääääändigt värre! :) men upp ska jag ta mig! kram

2012-03-08 @ 13:00:52
URL: http://endenise.se
Postat av: REBECCA

jätte fin blogg!

har en fråga bara, vad använder du för kamera och objektiv?:)

2012-03-08 @ 15:26:20
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: REBECCA

jätte fin blogg!

vad använder du för kamera och objektiv?:)

2012-03-08 @ 15:27:55
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/
Postat av: Mamma

Cool bild =)

2012-03-09 @ 09:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0