"THE" watch! (mine!)Fasiken! Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att svara på kommentarer ibland, det är inte för att jag är dryg på något sätt. Uppskattar ju varenda en av er när ni kikar in och lämnar ett avtryck. Jag är virrig och jag skyller på att jag är tvåbarnsmamma och att det är DÄR tiden bara rinner iväg. Men så ibland så kommer det upp frågor i mitt huvud som en blixt från klar himmel. "Ja, juste!! Det var ju någon som frågade om den där klockan för... fem veckor sedan!"...

Om ni har frågor, så är det bara att ställa dem. Jag kan lova er att jag sätter mig ner och verkligen svarar. 

Så, morgonens frågor: 1. Vart kommer den vita klockan ifrån? 2. Vilka bloggar läser du?

1. Nu kommer det inte komma så värst mycket svar på den här frågan. Men för att frågan ska få ett svar så svarar jag. Hemsidan som jag beställde denna på finns inte längre, (råkade komma in där av misstag då jag tydligen hade sparat den i favoriter!) - men den fungerade inte längre. Och, jag vet inte namnet på den. Jag visste dock förut, för något år sedan att BOX Gallerian (min favoritgalleria) i Kungens Kurva hade en sådan klockan där i en butik SOM sedan gick i konkurs. Så, mitt tips till dig blir att googla. Det är så jag alltid gör. Jobbigt, jag vet.

2. Nu kommer dem! De bloggar jag läser. Pirrigt?... Jag kan säga såhär; jag sa nyss till min vän Emelie att "Fan, vad tråkigt, jag har inga bloggar att läsa..." - så det är inte så många egentligen. Jag läser mest bloggar som jag vet vilka personerna är, som jag har träffat någon enstaka gång och så vidare. Det är väl på så sätt de bloggarna tilltalar mig. Men givetvis är det många jag inte känner. Haha! Här är några jag inte känner. Förutom Iris.

Ida & Nike
Elin & Alva
En bulle ur ugnen 2
Made In Japan
Karin
Sophie
Johanna
Engla
Noscarlett
My
Denise
Anna S
Iris
Isabella
Kenza
Julia

Okej... jag inser att jag läser en del bloggar ändå, och ännu fler är det. Men detta är några utav dem jag läser mest. Sedan kikar jag in på bloggar vart efter hur dem uppdaterar. Dessa som jag har skrivit upp uppdaterar relativt ofta. Andra mer och vissa mindre. Sedan har jag vänner som jag vet inte har uppdaterat under helger eller andra dagar, så då går jag inte in på dem så mycket.

Jag vill läsa mer bloggar - inte allt i allo bloggar, utan jag vill läsa inspirationsbloggar med inredning och mode. Har du en sådan blogg? Ge mig. Nu. På en gång. Tack på förhand!


Kommentarer
Postat av: Anna

http://blog.stylizimo.com/http://www.iamjo.se/2012-03-01 @ 10:06:34
Postat av: Elin

Man tackar man tackar :) Jag ska kika igenom resten av listan och se ifall jag hittar några nya favoriter, det är ofta hos sina egna favvobloggar man hittar nya att läsa tycker jag :) Kram

2012-03-01 @ 11:24:48
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Johanna

Många bloggar på listan följer även jag. ;-) Min syster har en blogg: Ohsoglam.blogg.se. Hon bloggar mest om inredning och inte så mycket privat. Hade önskat att hon kanske hade uppdaterat lite mer men så är det när man jobbar. Jag som bara knallar runt och rullar med fingrarna om dagarna har desto mer tid att blogga och skriva av mig.Jag är riktigt risig på att svara/kommentera även om jag läser vissa bloggar dagligen. Mest pga att jag är hos mamma och surfar mest med iPhonen och då är det inte så kul att lämna avtryck eller det tar snarare en livsstid om man vill skriva något som inte bara består av en mening så att säga. ;-)

2012-03-04 @ 08:42:47
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0