thursday
Hello you beautiful! Trots en förkylning som börjar komma så känner jag mig... alert. Eller, nej, inte alert... men lite hypad och en aning speedad. JAG VILL SHOPPA! Det låter enormt töntigt när jag skriver det på det där sättet. Men jag älskar ju verkligen det. Det är tur att barnen har sina vårkläder och att Mio har minst tre par vår-skor. Jag måste dock köpa ett (eller två?) par nya vårskor till Joline. 

Det blir converse till henne! Som vanligt. Ett par vita och ett par svarta. Jag vet inte hur många converse vi faktiskt äger här hemma. Från den minsta storleken som går att hitta till... strl 41 (karlns storlek!)... 

Jag har även ett kommande kalas att planera för barnen. Jisses! Ja... ni som känner mig vid det här laget förstår väl att jag blir lite för exalterad vid en sådan tillställning. Jag tycker att det är kul, jag är pysslig av mig - men blir ändå stressad av mig själv och min attityd med att "allt ska vara perfekt! jag ger mig inte förrän allt är helt perfekt!" - jag vet inte varför jag blir så. Jag vet ju att det inte är någon annan än mig själv som faktiskt bryr sig. Barnen skiter ju i vilket.

Jag måste helt enkelt börja sätta mig ner och planera ev. tårtor, bullar, cakepops m.m.

Kommentarer
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Alla små måste ju ha ett par söta converse :D Är ju så gulligt!

2012-03-08 @ 10:22:55
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0