Todays'
Ni kanske har märkt att jag have a thing for black? ... Jag älskar färger också, men bär helt klart för det mesta svart. Vet inte varför egentligen. Tycker om svarta kläder och fastnar väldigt lätt för det.

Den här tröjan/linnet/blusen har jag längtat att få komma in i igen. Jag köpte den faktiskt redan 2007 (ja, man var väl med i spelet på ett helt annat sätt då än nuförtiden, då intresset för mode och kläder har gått över på barnen!)... Sedan blev jag helt enkelt för tjock för den. Två graviditeter har helt klart satt sina rejäla spår. Magen är värst. Men nu, efter lite hjälp av min sambo så lyckades jag få på mig denna. Det var ett favorit-plagg då, och är garanterat fortfarande.

Så, detta var alltså dagens lilla klädsel. Jag har faktiskt gått utanför dörren idag, och då måste man ju snygga till sig lite. Skulle inte vara så passande att komma på två olika möten endast iförd i morgonrock.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh, va fin. Va ledsen jag blev för min egna skull när jag läste att den var gammal. ;) Men va glad jag blev för din skull att du kommer i den nu. Bra jobbat!

2012-03-03 @ 23:53:21
URL: http://carromeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0