tuesday


Min storälskling som blev 11 månader igår. Jag ska sluta tjata om det, men tiden går ju sååå fort och det är sååå overkligt. 

Har inte rört mig många millimeter från soffan idag. Suck. Blir så trött på mig själv. Varför kan inte jag också få vara en såndär träningsglad person? Eller en... städglad person? Eller en perfekt fästmö/sambo som har middagen fixad tills the män kommer hem från jobbet? Och ha hela lägenheten städad samtidigt. Kanske i nästa liv. Visst, det är såklart att det är skönt att ha en sambo som inte kräver det på något sätt och att vi delar på det mesta - men jag skulle vilja vara sådär hurtig någon gång och bara få känna mig som den bästa fästmön ever. 

Hur som helst. Smuttar på iskallt kaffe och måste erkänna att det inte är alltför gott. Och då undrar du: har du inte gjort något annat än druckit kaffe idag? Svar nej, det har jag inte.

Dags att börja klä på sig och dra sig mot dagis. Trotsungen ska hämtas! Undrar hur det här kommer att sluta. Hon kommer ju garanterat lägga sig ner på marken och tvärvägra att gå hem... minst, 2 ggr.

Kommentarer
Postat av: Mi ♥ mamma till L & C

Åh söta Mio!

Grattis i efterskott på din 11månaders dag lille skrutt! (stora skrutt, snart 1års skrutt)

2012-03-27 @ 15:39:52
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/
Postat av: Emelie

Lilla gosfisen!!

2012-03-27 @ 17:11:55
Postat av: Angelica

Haha, Daniella då är vi två som känner oss "lata". Fast du har två barn och jag har inget, bara en i magen :DJag är trött och ingen lust med något. Orkar knappt plocka undan efter mig då jag ätit frukosten klar.Jag som var lite träningsgalen innan har knappt orkar gå från soffan till sängen. Ska försöka ta mig i kragen och komma ut och röra på mig, kan nog behövas, men vart ska man hitta orken ifrån? :D haha

2012-03-27 @ 17:54:05
URL: http://angelicahl.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Den första bilden var helt gudomlig!!

2012-03-27 @ 22:20:27
URL: http://fransoserochgrodben.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hehe mys :p

2012-03-27 @ 23:25:49
URL: http://andreanilsson.bloggproffs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0