BÄSTA

 
Den här helgen blev ju betydligt bättre än vad jag trodde. Och vad trodde jag innan? Jo, att den skulle bli helt fantastisk. Det krävs inte så mycket mer än sjukt bra sällskap, mat, vin, musik & dans... Fått umgås med mina allra finaste vänner och jag blir alltid lite sentimental såhär på en söndagskväll. Just nu, i denna sekund, kunde jag inte ha trivts bättre med livet. Igår blev det pizza (ja, jag vet!) med Linda. Lite vin och ganska så hög musik så var vi igång. In till stan och avslutade kvällen på Cafét, som levererade sjukt bra musik. Idag blir det ju garanterat, utan tvekan, självklart och självfallet Solsidan. 
 
Imorgon ska jag egentligen ha barnen igen. Men, barnens mormor får agera barnvakt medan jag ska iväg. Det händer verkligen inte ofta att jag ber om barnvakt. Finns inget bättre än att mysa med mina kids. 
 
Att ha en helg som ligger över alla förväntningar, gör det ju så mycket lättare gå upp till jobbet imorgon. Jag är redo! Nästan så att jag vill springa några varv runt huset för att få bort överskottsenergin. Känner mig ju en aning övertaggad. Men, till er besvikelse så kan jag tala om att jag känner mig lite krasslig. Så, vi skiter i det! ;)

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Shit ja, det blir som en redig kick när man haft det så härligt!!!

2012-11-25 @ 19:33:36
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0