let's start...

 
 
Okej. Att gå ut strax efter löning och "titta lite" på julklappar - när man har varit shopp-isolerad (då jag jobbar och inte har tiden på samma sätt längre...), så skulle jag säga att det är ett stort risktagande för min del. Jag går fram och tillbaka i olika butiker, velandes. Diskuterar med mig själv så att jag liksom får något slags tunnelseende och glömmer bort allt runt omkring mig. Efter någon timme på förvirrande fot så skiter jag i allt och BA' KÖR PÅ... 
 
Jag hade först planerat att köpa ett dockhus till Joline. Men, det var helt enkelt för mycket som jag ville köpa - att jag skiter i det och kör på smått och gott istället. Hitills har det blivit en kappa från Zara med skinndetaljer & den sista Sebra-dockan (hon hade 2 av 3 innan, i den storleken!), och sedan en Kånken till Mio. Just för att Joline har en rosa sådan. Jag klurar fortfarande på vad jag mer ska köpa.
 
Nu har jag och exet-kexet även lagt upp det så att han överför julklappspengar till mig så att jag kan gå ännu mer all in, med julklappar från honom. Eftersom att jag vet vad dem "vill" ha... ;)

Kommentarer
Postat av: maria

Mysigt, det finns så mycket fint att köpa till barn!

2012-11-28 @ 23:58:31
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Nathalie Isabellas mamma

Hej!
Jag bara undrar, vart köper du dina Sebra dockor? för jag har än så länge bara hittat dem på nätet.

2012-11-29 @ 00:34:09
URL: http://nathalieandersson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0