MINI MINI REBEL

 

Idag släpptes kollektionen Mini Mini Rebel, som jag har designat i samarbetet med MiniMini. Det jag har skrivit om i någon månads tid. Det har varit otroligt roligt och en grym upplevelse som jag är så tacksam över att få ta del av! Jag känner att hela kollektionen representerar vad jag tycker om, och vad jag tycker är viktigt, varenda liten detalj är noga utvald. Bara en sådan sak att man kan matcha hela familjen med ett halsband till mig och en likadant armband till Joline. Samma sak för Mio och mig. Skinn, nitar, svart och silver! Både jag och Katarina har jobbat stenhårt och det är nu man kan korka upp och luta sig tillbaka, njuta och vara stolt! Att sitta och skissa inpå natten med två barn som klättrar över alla pennor och allt papper, samtidigt som man har ett heltidsjobb vid sidan av och alla hushållssysslor som ska göras. Det har varit värt varenda liten minut! Gå in och kika på kollektionen och glöm inte att för varje såld vara går 20 kr oavkortat till Barncancerfonden.
 
När jag och mina kids går tillsammans på gatan så finns det nog ingen tvekan om att vi hör ihop. Jag med min kappa, Mio med sin dragkedjemössa och Joline med sina skinndetaljer. 
 
Family Forever ❤ MiniMini.

Kommentarer
Postat av: maria

Så mycket fint. Vad duktig du är!

2012-11-21 @ 22:13:07
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Katarina

Ja, tack finaste Daniella för ett grymmesamarbete!!! Wihooo! Du är så cool, snygg och begåvad och skulle inte förvåna mig om det snart dimper ner ett mail från Karl Lagerfeld som vill att du ska skissa lite för Chanel :)

Stor kram

2012-11-21 @ 23:20:16
URL: http://www.minimini.se
Postat av: Frida

Grattis Daniella! Vad kul att läsa! Svinsnygga grejer och skvinsöta barn! Btw surfade jag runt och hamnade av nån anledning på Laila Bagges (jag vet) blogg där hon skriver om de fina mössorna med dragkedja. Kuhul! Kram!

2012-11-23 @ 18:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0