repeat

 
Vardagskvällen är här! Och det ser ungefär ut som vanligt, som ni vet - efter badet kan vi sätta oss ner och äntligen mysa lite med varandra innan det är läggdags. Det är helt otroligt hur "stressigt" allt blir när man jobbar heltid och samtidigt är ensam med två barn på deltid. Det går inte att undvika att tycka synd om dem när jag måste lämna dem klockan 07.00 och hämta 17.30. Dem är alltid (och då menar jag alltid) ensamna kvar på förskolan. Tur att de har varandra där åtminstone!
 
Jag har barnen idag, onsdag och på torsdag. Tillgång till min dator och allt som jag har här hemma. Men, nu är det så att min dator snart kommer dö ut på batteri. Min laddare verkar det vara något glapp i, eller något. Så den laddar inte. Och NÄR ska jag hinna fixa det? Hur fixar man ens en sådan grej? Suck. Så jäkla typiskt. 
 
Imorgon är det onsdag, och jag känner att den här veckan går just lite extra snabbt. Hoppas ni har haft en bra dag! Nu är jag helt utslagen och ska lägga mig bredvid Joline i sängen, krama om henne lite extra hårt idag. Gud vad jag älskar er, min små troll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0