Todays' dinner (!)

 
Ja. Ni känner mig vid det här laget och VET att jag inte äter sådär fjantigt lite. Tog bilden bara för synes skull och öste självklart på med dubbelt så mycket och nästan en halv förbackning med salt (jag skulle inte vilja påstå att det var dåligt kryddat, utan nu är det så att jag har en förkärlek till just salt!). Hur som helst. Baconröra (!) blev det till middag idag. Nej, inte pasta carbonara. Utan min baconröra. Hur svårt ska det vara?! ...
 
Matlagningsgrädde, 1 st gullök, 3 st (!) vitlöksklyftor, soja, en hel hög med svamp & två paket bacon. Lite (mycket) salt på det, samt peppar sedan var det så gott som klart! 
 
Jag är ju vanligtvis en sån där dålig mamma som känner att tiden inte räcker till till att laga "bra mat" när man kommer hem 18:00 från jobb och förskola. Men, det här går väldigt snabbt. Varför känns det enklare att bara steka på lite köttbullar och makaroner? ... Jo, för att det är enklare kanske. Men ändå, så jävla ansträngade är ju inte det här heller.
 
Håll käften nu Daniella. Ja, hejdå.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vart köpte du bestån som ni har i hallen? Och det vita soffbordet? :)

Svar: Den vita bestån kommer från IKEA. Soffbordet kommer från Mio, som tyvärr inte finns längre, köpte det år 2007.
Daniella Svanholm

2012-11-08 @ 15:43:33
Postat av: Bella

Jag har ett gäng frågor till dig, har hängt med ett tag på din blogg nu och undrar, hur gammal var du när du väntade Joline? Har du gått ut i gymnasiet? Vad jobbar du med? Vad är dina framtidsplaner? :)

Svar: Hej Bella!Jag var 19 år när jag väntade henne. Ja, jag har gått ut gymnasiet (läste beteendevetenskap!). Just NU jobbar jag som barnskötare på en förskola. Tanken är dock att jag vill plugga till antingen socionom eller dekoratör. Jag vill vänta och se lite vart livet tar mig, innan jag bestämmer mig för att plugga vidare. Vill vara 100% säker innan jag satsar på något som jag eventuellt kommer jobba med i hela mitt resterande liv isåfall.

:)
Daniella Svanholm

2012-11-08 @ 15:44:17
Postat av: josse

Wow, insåg nu att jag läst din blogg i några månader utan att veta vad du heter haha :)

2012-11-08 @ 19:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0