buskorven

 
Det är med hundögon och en massa fjäskeri jag skriver nu. Nästan så att skämskudden åker fram. Vågar inte riktigt möta era kommentarer, eller ens titta på skärmen när jag skriver. Jag ska lösa den här situationen på något vis. Jag har dock mina anledningar. Men det finns ju inget värre än privata bloggar. De som söker någon slags bekräftelse via blogg-världen. Oerhört ointressant om du frågar mig.
 
Mio. Min fantastiska Mio. Världens snällaste lilla kille, men som är obeskrivligt envis och busig på samma gång. Varje (!) gång vi äter och sitter vid bordet, så ska han ställa sig i matstolen, titta på mig med världens smile och om jag skulle råka göra något annat eller titta bort omedvetet så är han snabb med att gå upp på själva bordet och börjar springa fram och tillbaka. Bara, för att jävlas med mig såklart. Han vet ju att han absolut inte får.
 
När jag sedan säger till honom, så har han börjat lägga sig ned blixtstilla på golvet. Länge. I kanske 3 minuter. Utan att gråta eller skrika. Folk säger ju det, den värsta hämnden är ju att ignorera en annan människa. Mio har tydligt fattat den grejen. Det funkar. Det dröjer nämligen inte länge förrän jag är där och ska klappa, krama och gosa med honom, "sååå farligt vaaar det inte Mioo... du får bara vara lite, lite försiktig!!"..
 
Japp! Hoppas att ni har haft en trevlig vecka och att ni har en trevlig helg. Nu jävlar ska det bloggas. Nej, du kanske inte tror mig. Men det är sant.

Kommentarer
Postat av: elin

äää, du behöver ingen skämskudde! Hejaheja istället!

2012-09-22 @ 11:46:38
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: ♥Mamma till Oliwer och mamma till tvillingar♥

Äntligen Daniella, jag som längtat efter uppdatering :)
kram

2012-09-22 @ 12:04:05
URL: http://treblirfem.blogg.se
Postat av: Malin

haha, vilken stjärna Mio är :´)

2012-09-22 @ 12:36:11
Postat av: Yohannas.se

Wow, snacka om personlig kille! Kanske dags för sånt "bälte" i stolen som brukar följa med? Det körde vi med!

2012-09-22 @ 20:55:25
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0