Glöm inte!

 
Hejhej bloggiiisar. Det vore suuuuperduuuuper gulliiigt om ni ville rösta på mig. Fniss. Men aaah, det är bara om ni vill. Ni behöööver juuuu verkligen inte. Hihii.
 
Ursäkta?!... Nu är det såhär va! Vavava! SÅ mycket tid och energi som jag lägger på den här bloggen (för min och för eran skull!), så kan ni väl göra mig en tjänst och bara klicka er in på sidan, trycka på pricken bredvid mitt namn (Family forever) och sedan skrolla ned för att trycka "Rösta!"... Så jävla svårt är det ju faktiskt inte. Jag behöver varje liten röst som jag kan få, eftersom att jag tävlar mot många (några!) bra och välkända bloggar.
 
Jag tänker mer såhär. Tycker ni att jag är värd att stå bland de fem finalisterna? Ja eller nej. Jag menar, det är ju inga halvdana mobilbilder (!) jag levererar. För det är ju liksom inte svårt, att langa fram en sketen mobilbild för att sedan försöka skriva någon "rolig" och "hård" text under. MJA, lite mer blogg än så är jag väl. Så, om ni är tveksamma så kan jag välja åt er - JA, JAG ÄR VÄRD DET HÄR! Jag tycker om er, och ni tycker förhoppningsvis om mig också. Lika bra att lägga korten på bordet och bara erkänna det va! Vavava.
 
http://mama.nu/bloggmama2012

Kommentarer
Postat av: Wilma

Har röstat!
kram!

2012-09-09 @ 11:31:17
URL: http://wimlas.blogg.se
Postat av: Malin

Har bara följt din blogg i en vecka (!) men redan röstat på dig! =) Fin söndag!

/Malin B

2012-09-09 @ 13:47:53
Postat av: caro

Hej! Hur många gånger får en rösta? flera gånger? Flera gånger per dag? :))

kram

2012-09-10 @ 09:08:22
URL: http://car0.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0