Jomeeeen...

 
...TJENARE!! Jag kan väl börja och säga det att jag PRECIS satte mig ner. På sekunden alltså. Hjälp. Visst, det är väldigt skönt att vara sysselsatt från morgon till kväll. Men egentligen, folk som jobbar brukar ju kunna komma hem och vila fötterna i åtminstone fem minuter innan man börjar med maten. Vad har jag gett mig in på när jag skaffade barn??? Kommer jag aldrig få vila fötterna förrän mina kiddows är över 18 år, om ens det. Nej. Det kommer jag ju inte. Då vet vi svaret på den frågan. Kort och gott. 
 
När jobb nr 1 är avklarat, då är det dags för jobb nr 2, att vara mamma.
 
Nu på kvällskvisten när Mio somnade, så ville Joline lägga lite pärlor (något vi inte brukar göra när Mio är vaken, då pärlorna har en tendens att hamna i Mios mage!). Hon förtjänar mer än allt lite kvalitétstid med mig just nu. Jag saknar mina barn något otroligt nu när man jobbar och har en helt annan vardag (är ju van att vara med något utav barnen dygnet runt!). Jag kommer nog aldrig vänja mig vid tanken att vara utan dem. 
 
Nejfy. Vilket vidrigt och alldagligt inlägg. Uääck!! Ibland står jag inte ut med mig själv. Ni vet som mammaledig så blir man ju lite... lite... crazybananas & har en förmåga att börja störa sig på allt och alla - i brist på annat. Det har liksom gått så långt att jag tom stör mig på mig själv. Sitter och bråkar högt med mig själv ibland; "Men... skojar du med mig? Varför säger du så?" - "Va?? Ehm. Jo, för att jag tycker så? Vad är problemet?"... 
 
Hey schizo!

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Tanken på att vara utan dem - när du jobbar menar du? Eller är du ensam? :(

2012-09-03 @ 23:03:55
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: ANNA

Har du och din kille flyttat isär?

2012-09-04 @ 11:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0