Söndags-leopard!

 
Åh, min lilla söndags-leopard!! Vi gick upp för ett tag sedan. Har fått i huliganerna lite frukost. Nu röjer dem som om de aldrig hade gjort något annat. Ett riktigt litet team dem där. Joline är på min sida, ibland, när Mio gör något bus. Men, det är också väldigt ofta hon är på hans sida. Dem emot mig, med andra ord. 
 
Joline har liksom varit en tonårstjej sedan hon föddes egentligen. Vet vad hon vill, attityd så det skriker om det, men samtidigt lite "vuxen" i beteendet, vaksam och försiktig. Mio däremot. DÄREMOT. Är oerhört busig och mer framåt än vad Joline har varit. Han är också försiktig många gånger, men kör väldigt mycket med oss som föräldrar. Vill liksom gärna medvetet bli jagad av oss eller att vi ska se när han gör något dumt, så att han kan få ur sig ett "Mööahahahaa.." efteråt.
 
Just det där jävlandet, har dem i sig båda två. Om vi då tar det gånger två och adderar några år på det. Så kan ni ju tänka er själva vad jag har framför mig...
 
Men, det är ju helt fantastiskt. Jag är så otroligt stolt över mina barn. Är det här mina barn?! Har jag barn?! Vad hände?! Hur gör man barn?!... Shit...

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

hahahaha... I knoooooow!! Visst är det galet när man stannar upp å tänker efter.. ibland får jag nästan en chock när jag pysslar medn ågot - sen vänder mig om och jag har en BEBIS som ligger å sover i vagnen...?? WHAT??!!!

2012-09-09 @ 19:55:58
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Hihi, så tänker jag med ibland...

2012-09-10 @ 14:07:56
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0