Soo.dk

HÄR har ni grejer hörrni! På riktigt alltså. Jag får en del mail ibland om förfrågan om jag kan posta vissa saker i bloggen eller inte. Jag själv är inte så mycket för just PR/reklam i bloggar, om det inte är bra PR dvs. Detta är ett sponsrat inlägg, så har vi den saken avklarad.
 
Soo.dk är ett danskt företag som säljer modekläder för barn mellan 3-12 år. Det som jag fastnade för, var deras nya höst/vinter-kollektion Cool for School. Där använder man sig tydligt av ganska så könsneutrala färger, som gör att kombinationsmöjligheterna blir många, som i sin tur gör att barnen har en chans till att välja och vraka mellan alla olika sorters plagg,  att individualisera sig själva. När jag tittar efter kläder till mina barn, så är det just... mode-riktiga kläder som jag faller extra för, som inte alls behöver vara just rosa eller blått. Även fast det kanske inte ser ut så, så går jag mycket på både killavdelningen och flickavdelningen, för att hitta de kläder jag tycker om. Det känns ganska så trist att bara följa en väg/en trend, pga ett kön. I kollektionen så används mycket guld och oranget, precis det som hösten kommer att bjuda mycket på när det gäller kläder (samt senapsgult och vinrött).
 
Det är ju inte direkt så att vi vuxna bara använder rosa eller blått. Så varför ska egentligen våra barn göra det. Mer mode-riktiga och könsneutrala färger på kläder till barn!! Det är väl just det jag tyckte att den här kollektionen bjöd mycket på, som jag fastnade för. Den där klänningen bara älskar jag!! Måste nog köpa den faktiskt.
 
Det finns även en möjlighet att bli värdinna samt en av deras återförsäljare, gå in och kika på det vettja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0