tisdag...

 
... snart fredag! Eller inte. Och, ja... jag har en rosa jättebody (OnePiece) på mig. Underskattat måste jag säga. Finns inget bättre att låta sina hängpattar och alla kroppens skavanker vila i en sådan efter en arbetsdag och [fullt ös medvetlös]-eftermiddag med sina barn.
 
Jag ska inte klaga... eller jo, det måste jag. FYFAN i helvete vad jobbigt det är att jobba. Jag är helt slut. Hur ska jag lösa den här situationen känner jag?! Bli preggo igen?!... NÅGOT måste jag ju göra. Jag trivs med jobbet (jobbar på förskola), men är lite ovan att inte sitta ner på 8 timmar. Mer än 8 timmar. Första gången jag sätter mig ner är ju faktiskt nu. Men jag måste även säga det, jag är oerhört lyckligt lottad som kan ha den här "vanliga vardagen" med mina barn. Livet kan ju vara betydligt sämre än så.
 
The whole blog-situation blir en aning annorlunda nu också när jag jobbar. Och hur ska jag lösa det... Vinna publik genom att publicera en bild på min bajskorv, skriva om den... eller kanske en nakenbild?... 
 
Who knows. Det förstnämnda blir nog bäst faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Finni

Det är skittufft att få vardagen att gå runt! Jag håller på att dö när jag kommer hem från skolan och då måste man städa, mata ungar, natta ungar och på toppen av knoppen och vara en engagerad och glad mami? Fy vad jobbigt allting blev helt plötsligt! Haha, man får kämpa som ett djur för att få det att gå ihop och må bra :) Men vi gör ju att sjukt fantastiskt jobb. Det får man inte glömma :)
Kram

2012-09-05 @ 08:22:16
URL: http://mammafinni.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha sådana här inlägg är så ärliga men kul! Jag känner som du tänker ibland. Jag tycker det är skrämmande att tänka att inte vara mammaledig även om jag saknar jobb. Vet inte om jag vill fortsätta jobba i butik eller vad vet jag.. starta eget? Skitsvårt och jobbigt och where on earth ska man börja liksom? Äsch.. lika bra att inte känna efter och bara tuta på och köra!

2012-09-05 @ 14:01:56
URL: http://passionforpoison.blogg.se
Postat av: Jos

Jamen fy vad jag känner likadant, fast på ett helt annat sätt. Jag har inga barn att komma hem tilll. Men däremot är jag gravid i sjunde veckan. Mår så illa och går på åksjuketabletter som gör mig SÅ trött. Är helt ny på jobbet och vill inget hellre än att sova på dagarna. Men jag måste göra ett bra intryck och prestera ÄNDÅ. Förstår inte hur jag ska klara mig. Men tur är väl att man på ett eller annat sätt gör det ändå? :)

2012-09-05 @ 19:33:10
Postat av: jenny

Underbart och ärligt inlägg. Man blir glad när man läser din blogg. Tittat runt lite och tycker om dina bilder, de är väldigt vackra. Och man lockas och vill läsa mer när man kommer till startsidan.

Tror att du är en av de tre som kommer att få flest röster i mama-blogg-tävlingen.

Jenny

2012-09-06 @ 13:50:46
URL: http://www.lillaja-mittliv.blogspot.com
Postat av: Daniella

Mobilblogga?

2012-09-06 @ 17:13:41
URL: http://mamaliv.blogg.se
Postat av: Kim

Jisses vilken söt kopp! Vart kommer den ifrån?

2012-09-07 @ 17:47:03
URL: http://kimpetra.blogg.se
Postat av: Emelie

Å är du förskollärare? :)

2012-09-08 @ 17:11:04
URL: http://andasirymden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0