in need

 
Nu, helt jävla plötsligt, så har jag hur mycket som helst att köpa! Till både ungarna och lägenheten. Jag inser att jag måste prioritera barnen. Eller ja, Joline. För det är hennes skalkläder som hon har vuxit ur. Och skalkläder från Polarn är alltid kul att köpa, men alltid lika ångestfyllt. Jag vet att det finns andra skalkläder. Men, jag har helt enkelt inte blivit besviken på någonting med Polarn och Pyret. Dessutom håller det i all evighet och priset talar för kvalitén. 
 
Jag som ville till IKEA och köpa ny matta och ny tvbänk. Ut med det gamla, in med det nya! "Vi" köpte ganska nyligen en ny matta till vardagsrummet, så om exet hörde det här så skulle han nog... ja... eller, han känner ju mig. Skönt att han slipper mig och mitt hets när det kommer till inredning. Sprang ju runt med tumstocken var och varannan dag, han rynkade på ögonbrynen; "Och... så var det dags igen! Vad vill du köpa nu då?"... Men, ganska skönt för mig också, nu kan jag bestämma helt själv. Inte för att jag någonsin har tagit hänsyn till hans ord när det kom till inredning ;)
 
Jag har haft en riktig produktiv helg. Rensat alla barnens kläder och skor. Rensat i hallen, toalettskåpet osv. Det är något jag har gått runt och tänkt på länge, lite ångest över det hela. Men, nu känns det genast bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0