prinsessbesök


 
 
JAHAAA.. men nu ska det tydligen fungera. Försökte ett x antal gånger igår och även idag. Att skriva det här inlägget alltså. Bättre sent än aldrig.
 
Igår hade vi besök av först kära vänner och sedan kom barnens morbror och moster på besök. De spenderade kvällen och natten här - samt har varit barnvakt hela dagen åt trollen medan jag har varit iväg och jobbat. UPPSKATTAT att bara få klä på sig själv på morgonen och kunna knata iväg, samt åka direkt från jobbet hem sedan. Trots detta så är jag extremt trött idag. Jag längtar tills jag gosar ner i sängen ikväll, framför TV:n och bara se framemot alla dessa timmar jag kommer att få sova.
 
Jag tror man inte riktigt uppskattar sömnen såhär mycket förrän man faktiskt skaffar barn. "Nu, kan jag faktiskt bara ligga här, jag behöver inte göra ett skit. Tänk, att jag ska få ligga såhär, i 8 timmar..." - just då, är det helt faschinerande. Och, det handlar inte om att jag har barn som inte sover - det handlar snarare om att vardagen verkligen har rullat igång med jobb & barn på heltid. Den kombon är fasiken tuff många gånger. MEN, det är just den vardagen jag älskar allra mest och är så fruktansvärt tacksam över.
 
Man ska inte ta sina barn förgivet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0