to do the to do

 
 
Hur man nu kan prioritera att ens göra en "to do"-lista när man har åt helvete mycket att göra. Eller att man i överhuvudtaget lägger ner tid på att ta bilder och sätta mig här. Men, jag blir så när jag har saker att göra. Allt eller inget. 
 
Jag springer mellan köket och datorn. Håller på med lite storkok så att jag har imorgon då det blir tight om tid att hinna med matlagningen. Har två "möten" imorgon. Så direkt efter jobb blir det att agera löperska. Tvätten är för övrigt igång - jag håller på att tvätta barnens overaller. Så att jag sedan kan lägga unden dem för den här säsongen. AAAH, jag trodde fasiken aldrig den här dagen skulle komma, när jag faktiskt säger att det är slut med overallen för i år. Jag får väl ta i trä nu, då det bergis kommer en snöstorm fem minuter efter detta inlägg. Men nu skiter jag i det. Vinterkläderna ska bort, och så är det bara. Lite dumt att det kanske mer blir barnen som får lida för det, om det nu kommer en snöstorm igen.
 
Det här med grovrengöringen av badrummet... det passar jag alltid på att göra när barnen sitter i badet. Perfekt att jag samtidigt är där och närvarar med dem + att jag får saker gjort + att jag slipper plocka efter dem någon annan stans.
 
NEPP. Dags att ta tag i livet! Hittills kan jag bara checka av 2 punkter på listan.

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Phuuuu! Men smart drag att städa när de badar :) :)

2013-04-17 @ 20:56:16
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0