a sunday funday ♥

 
 
 
 
 
 
Ojoj, VILKEN kalas-söndag barnen (& vi mammor) har haft. Det märks dock att våra största barn inte är så små längre, som dem var en gång i tiden. Leon varvar mellan att knäppa sin mamma på näsan när hon säger till honom. Joline skriker "Dumma bajskorv mamma!!!"... Ja, och dem är HELT hysteriska. Förstår inte hur dem orkar hålla på en hel dag. Vi åt lunch tillsammans här hemma. Sedan blev det lite fika. Vi avslutade dagen med att gå ut en sväng.
 
OM barnen kommer somna gott ikväll. Faktum är att Joline ligger och sover här på golvet. Vi hade en liten fight när Leon och Tilda skulle gå. Hon var väldigt arg och väldigt trött. Jag har försökt väcka henne, men hon vägrar. Och det är inte förrän nu, jag förstår vad min egen mamma när hon har sagt att jag hade världens sämsta morgonhumör. Eller när jag var trött i överhuvudtaget. Joline verkar ju utan tvekan ha ärvt det. Vi slåss på vardagsmornarna...
 
Hur som helst. En fantastisk dag med våra bästisar! 

Kommentarer
Postat av: Karin O

Härliga glimtar, ser ut som en bra dag;)

2013-02-04 @ 01:06:04
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Emelie

Vilken inspirerande blogg du har! Du är en sådan mamma jag hoppas jag bli i framtiden som skiter i allt snack om genus, hur man ska klä barnen och så vidare. Du klär verkligen dina barn superfint! :)

2013-02-05 @ 14:12:27
URL: http://emeliewendt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0