matt på matt

 
God kväll Torsdag! En koffert blev helt plötsligt två koffertar. Utan att jag visste om det. Jag lovar. När jag kom hem en stressig dag så stod dem bara där. Underligt! 
 
Hur som helst. Torsdag idag och jag känner mig mer på alerten än vad jag brukar göra. Jag har inte behövt hämta barnen på 3 (!) dagar, vilket verkligen gör skillnad. Jag har inte heller behövt laga middag. Så den där vardagliga stressen som sker per automatik har inte existerat på samma sätt dessa dagar. Därför sover jag antagligen inte just nu. Därför, så städade jag helt frenetiskt i lägenheten nu innan jag la mig i sängen. Och därför, kände jag för att ta fram kameran och datorn och skriva en snutt. En snutt?! Vad fan håller jag på med. Vad är det för ord liksom.
 
Den mattsvarta "ljusstaken/flaskan" är placerad (som ni ser!) på de mattsvarta kofferterna. Blev väldigt bra. Tycker jag. Mysigt! 
 
Jäkligt många "koffertar" i det här inlägget. 
 
... jag älskar mina koffertar.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vem
Är det som betalar allt? Du jobbar ju inte heltid? :) är det exet? Kanske bloggen?? Lite nyfiken eftersom du spenderar så sjukt mkt pengar på egentligen oväsentliga saker :P love your blog btw

2013-02-22 @ 09:33:21
Postat av: Daniella

Betalar vad? Mina koffertar? Jag fick 2000:- i julklapp av min pappa som jag hade sparat. Våningssängen? Det hade jag även lagt undan månadsvis så att jag tillslut kunde köpa den. Till din information så sparade jag i ett halvår. Armeringsnätet? Jag råkade ha kvar 140:- en månad, för armeringsnätet kostade 80 kr, sprayburken kostade 60 kr.

Jag går inte ut på krogen, tränar inte och köper knappt kläder till mig själv. Jag har inte tiden till det. Så, det jag köper ibland är kläder till barnen lr små inredningsprylar. När jag väl köper något. Jag hinner därmed inte göra av med pengar och lägger inga pengar på mig själv. Äter lunch på jobbet, så där går det inte heller några pengar.

Har du fått svar på din fråga?

2013-02-22 @ 13:07:54
Postat av: Daniella

Och juste, jag jobbar visst heltid! :) 8-16.30 varje vardag.

2013-02-22 @ 13:13:33
Postat av: Lisa

Haha att du orkar Josefine... och sen "love your blog" på slutet för att inte verka dömande..

Kan säga att Daniella är en riktigt grym tjej och vad hon lägger sina pengar på, vart dom kommer ifrån etc etc har ingen annan mer än hon själv med att göra!

Puss Dani <3

2013-02-22 @ 22:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0