sentimental

 
Vab måndag, jobb tisdag, vab onsdag... så ja, det måste ju betyda att det är onsdag idag. Mio har åkt på magsjukan från helvetet och får inte behålla någonting (dvs vätskeersättning). Ger honom några milliliter varje 5:e minut och har hållt på så hela dagen. Nu får han behålla det lite längre. 
 
Joline är inte hemma. Hon blev nämligen hämtad av sin pappa idag. Jag tyckte att dem kunde passa på att åka iväg och göra någonting när Mio ändå var sjuk. Så det blev bio och äta middag ute. När dem gick, och jag ser att dem går där bredvid varandra mot bussen (okej, Joline skuttar mer...), så kunde jag inte låta bli att fälla en tår. Så mycket känslor. Framförallt att Joline ska på bio, med sin pappa. Bara den grejen. Hon har blivit så stor. Jag undrar hur första dagen i skolan kommer att kännas - nej, inte för henne, utan för mig. Jag kommer ju gråta närmare hysterisk och hyperventilera. 
 
Både jag och Mio kände genast hur tomt det blev utan henne här hemma. Skulle aldrig kunna leva mitt liv utan mina barn. Dem kommer alltid vara nummer ett för mig. Alltid!

Kommentarer
Postat av: Karin O

Stackars! Krya på sig!

2013-02-28 @ 06:44:05
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Malin

Shit världens sämsta uppdatering. Och du livför dig på bloggen?

Svar: Mjo, alltså.. det är svårt att hinna med bloggen med två små barn och ett heltidsjobb på det. Men gör mitt bästa! Och nej, haha... jag livför mig inte på bloggen, Malin.
Daniella Svanholm

2013-03-02 @ 13:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0