when time is all you need

 
 
ÅH HERRE-MIN-GUD! Detta är helt klart den bästa tidpunkten på hela dygnet, förutom när man sover då. Idag har det varit en riktig jävla skitdag om jag får säga det så. Vilket jag får. Det är inte ofta jag känner så. Men idag gjorde jag det. Kort och gott. Längtan efter mina barn höll mig vaken till stora del av dagen. Att slutligen få öppna dörren på eftermiddagen och veta att man är hemma med sina barn, att man ska laga middag och sedan utföra resten av kvällens andra måsten. Det är lycka! 
 
Idag har jag dessutom varit klar med alla sysslor lite tidigare än vanligt. Gjorde nämligen ett lite större kok av köttfärssås igår (nej, bara för att jag har lärt mig laga köttfärssås så gör jag det självklart inte hela tiden. lr... kanske). Oerhört uppskattande att bara kunna värma på det när man kommer hem sent varje vardag. Nu är barnen badade och ska precis gå och lägga sig. Vi har hunnit med lite kvällsmys. Annars blir det mer att kasta i dem middag och slänga dem i säng.
 
På tal om säng. Detta blir tredje natten jag sover själv i sovrummet. Utan varken Mio eller Joline. Och ja, det är mer mamman i den här frågan som tycker att det är små (väldigt) sorgligt och ensamt. Ligger nästan vaken och hoppas på att man ska höra dem där små, tassandes fötterna komma gående in mot mig. Men tyvärr. Barnen klarar det där galant. 
 
Nu kan jag dock äntligen använda mitt sovrum som mitt. Vilket jag gör just precis nu. Laddat upp med te och laptopen. Och fötterna ligger stadigt, vilandes i sängen. 

Kommentarer
Postat av: Nadja

Ligger i sängen just nu och längtar efter min 6-åring som sover i sitt rum. Längtar lite extra då jag jobbat ikväll och endast träffade honom en stund imorse innan skolan. Lillebror däremot ligger redan här och sussar så sött.

2013-02-12 @ 23:50:26
URL: http://www.mominthecity.blogg.se
Postat av: Alice

Jag bara älskar din blogg!! du är så otroligt inspirerande, skriv mera! :))

2013-02-14 @ 00:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0