hello you!

 
NU var det länge sedan vi sågs, eller hur. Jag VAB:ar idag, så då har jag mycket tid över. Slappa, som jag trodde var min grej, är verkligen inte min grej. Jag måste aktivera mig. Jag mår som bäst under "stress". 
 
Egentligen har jag hur många bollar i luften som helst. Jobbar heltid som vanligt, tar hand om kidsen och allt som hör den vardagen till. Inte lika mycket egentid som för några veckor sedan. Men det gör inte så mycket, jag löser det på annat sätt - som att måla eller spela ut kreativiteten på annat sätt när barnen har somnat.
 
Hur går det med dejtandet Daniella? Mja.. Har kommit på att dejting är förjävla kul. Jättemysigt att ha någon att krama om, men jag gillar även mitt liv som en självständig och oberoende kvinna i mina bästa år. När just den känslan infinner sig och man har glömt bort hur ensamt det faktiskt kan bli ibland, så är det obeskrivligt. Det låter kanske bättre än vad det är. Och ni bör ju inte höra med mina vänner om just det här. 90% av tiden ringer jag dem, drar mig i håret, gråter hysteriskt och lyssnar på "I'm so lonely, I have nobody..." 
 
Mennee.. ja, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Marie

Fick du förlängt på jobbet? Härligt och höra att du mår bra, och känner dig stark och självständig. Fortsätt med det :)

2013-01-16 @ 19:20:10
URL: http://detfladdrartill.blogg.se
Postat av: Hanna

Jätte fin blogg! :) man inspireras jätte mycket!

2013-01-19 @ 00:25:25
URL: http://hannahh.blo.gg
Postat av: Julianna

Fin blogg du har!

2013-01-19 @ 20:50:08
URL: http://juliannaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0