min första köttfärssås, på riktigt.

 
Här om dagen, var det igår kanske? Ja... nu är jag sådär härligt stressad igen att jag ibland glömmer bort min ålder. Haha, man får skratta åt det. Hur som helst. När jag och barnens pappa levde ihop så var det han som stod för all sorts matlagning. Jag var mer den som bakade, om jag gjorde något i köket. Nu när jag lever som ensamstående, så finns det ju ingen som lagar maten åt mig eller oss tyvärr. Synd att Joline inte var gammal nog, säger jag ;) Jag kan koka ihop saker. Men, jag är inte sådär hightech på just klassiska maträtter - som köttfärssås eller korvstroganoff. De som egentligen är klassiker av en anledning: att det är enkelt att göra.
 
, jag tog tummen ur helt enkelt och slängde ihop en köttfärssås sådär härligt som alla andra "slänger ihop en sats cakepops"... Okej, jag ringde faktiskt min andra hälft Emelie där.. "Hej. Du, jag tänkte... hur fan gör man en köttfärssås?"...
 
Inte för att skryta eller låta självgod. Men FY I HELVETE vad god den blev! Att separera är för min del som att bli pånyttfödd. Jag börjar vänja mig faktiskt och det känns så jävla bra, att kunna vara ensam och faktiskt SE att man klarar det! Bara det är en känsla som ger styrka om något. Nu har man inget val, utan jag måste sköta allt själv. Om det så gäller att borra upp gardinskenor eller rensa avloppet.
 
ÖVNING GER FÄRDIGHET!!

Kommentarer
Postat av: Karin O

Den ser iaf riktigt god ut;)

2013-01-31 @ 11:39:37
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0