saturday

 
Min Mio. Världens busigaste skitunge. Jag tycker SYND om pedagogerna som behöver handskas med honom på förskolan. Nu när jag själv jobbar på förskola, så kan jag inte annat än att tänka: "Herregud, vad jobbigt envis och trotsig du är!" - jag envisas med att tro att det är en ren och skär utvecklingsfas. Den lättaste bortförklaringen. Vad jag än säger och gör, så bryter han ihop och blir väldigt förbannad. Nej Mio, du får inte springa runt med en sax.. 
 
Lördag idag. Tänkte faktiskt röra på ärslet och göra någonting. Funderar på att dra en sväng till Sickla och kolla lite grejs. Jag velar endast pga mina huliganer till barn. Det halvroligt att ta med dem om de börjar bråka med mig. Skrika och ha sig. Och jag känner hur stressad jag blir över att omgivningen ska tycka att det är jobbigt. "Ojoj, OM jag hade varit hemma nu, då hade jag FAN strypt er ung-helvetes-jävlar!!!!" - Men, vilken tur att man inte gör det., *ta i trä*... Och, att man älskar sina barn villkorslöst trots att dem är riktigt jobbiga ibland.
 
Daniella. Du har skaffat barn. Det har bara börjat...

Kommentarer
Postat av: Trees, mamma i London

Du skriver alltid underhållande! Precis som en blogg ska vara :)

2013-01-26 @ 19:46:47
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Heja Emma! - svensk au pair hos kinesisk familj i Beijing

I min kinesiska familj har de två barn, en dotter på 7 år och en son på 3 år. Sonen har jag inte träffat ännu (han är tillsammans med sin pappa i sin hemstad och fixar inför nyåret) men mamman säger att Tiger, sonen alltså, är precis som du beskriver din. Så fort man säger nej, oavsett vad det är, börjar han gråta/blir förbannad. Vad gör du då? Är lite konfunderad inför det nämligen ;)

2013-01-27 @ 04:33:44
URL: http://hejaemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0