yesBOXDet har hänt något med min kamera. Alla bilder blir enormt grumliga och det är som om att det skulle ligga någon slags "dimma" över glaset. Jag har ingen aning om vart kvittot/garantin är, så... där försvann 8000:- ner i sjön. Jävla skit. Men, men, bara att göra det bästa av situationen ;) Antar jag. Jag hoppas att kameran blir bättre av det tankesättet.

Fick hur som helst lite barnvakt idag. Så att jag kunde, på ett smidigare sätt, ta mig iväg för att beställa barnens våningssäng. Samt köpa lite annat smått och gott. Grafiska tryck har funnits med ett tag men det kommer vi få se ännu mer - både när det kommer till inredning och mönster på kläder. Ingen nyhet. Men, jag passade på att uppdatera sovrummet lite. Träboxar och en glaskub/box.
 
Jeppjepp!!

Kommentarer
Postat av: hanna

snyggt! ;)

2013-01-27 @ 18:10:39
URL: http://hannahh.blo.gg
Postat av: Katarina

Vad fint! Hum...det är inte så att du råkat ställa in ett högt iso? Gör ju att du får kortare slutartid men även mer brus. Det har du säkert redan tänkt på, men skriver det eftersom samma sak hände mig en gång :) Värt att pröva att fota med lägsta iso, längre slutartid och ett stativ (för att bilden inte ska bli oskarp) - om du inte redan gjort det.

2013-01-29 @ 07:41:22
URL: http://www.minimini.se
Postat av: Karin O

Det är ingen inställning då? Iso, tänkte jag också på... då blir det brusigt.

2013-01-30 @ 11:27:34
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0