beach

 
Det syns att jag inte har solat på min semester. Imorgon är det min sista semesterdag och då ska det åtminstone vara varmt, hoppas att man kan få rikligt med färg då. Man ser ju så betydligt mer fräschare ut. Nej, jag kan tyvärr inte koncentrera mig på det här nu, jag har så FRUKTANSVÄRT ont i hela käken. Ska iväg och kolla det lite senare. Fanns ingen tidigare tid under dagen. Detta är värre än att föda barn. Garanterat.
 
Önska mig lycka till. Kommer bli pank from idag.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag tycker du ser väldigt brun ut! :)

2013-07-25 @ 16:42:02
URL: http://ellfi.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hoppas du får njuta din sista semesterdag också :) Din kropp är förresten to die for!

2013-07-26 @ 10:17:00
URL: http://khaleesi.se
Postat av: Amanda

Anorexia? Du är för smal och om du nu ska träna så ska du styrketräna på riktigt. Du ger ju fel budskap till dina barn!! Pinsamt! Väx upp daniella

Svar: Men sluta nu, Amanda. Haha, vem är det som borde växa upp. Du har väl ingen aning om hur jag tränar lr vad jag är äter. Detta blir ju jättelöjligt. Äh, bry dig lite mer om hur du själv framstår (väldigt omogen), istället för att fokusera på mig. Jag har verkligen inte anorexia, alla är vi olika i kroppen och så länge man lever hälsosamt så är det att vara en bra förebild för sina barn. Man måste inte vara tjock för att vara en bra förebild. Vad det nu har med saken att göra.
Daniella Svanholm

2013-07-30 @ 12:38:07
Postat av: Lovisa

Men gud... Blir så frustrerad när jag läser kommentarer som "Amandas"! Som du säger så är vi alla olika till kroppen och så länge man lever hälsosamt så är man en grym förebild för sina barn. Vilket du nog är!

Tycker om din blogg jättemycket, du tar så fina bilder och dina barn är så gulliga! :)

2013-08-12 @ 20:37:56
URL: http://lovisaelfstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0