let the semester begin!

 
Alltså. MMMMMMMMM... jag dör för tonfisksallad. Okej, inte dör kanske. Men fasiken vad gott det är! Mer sommarfräscht än såhär kan det ju knappast bli va! 

Barnen fick äta lunch utan mig idag. Kände att jag tänkte passa på att njuta ute på balkongen själv efter att Mio gått på sin vila. Jag har förövrigt kämpat med att lägga golv ute på balkongen ett tag nu. Problemet är väl inte att lägga golvet - om man har tid, och inte rädd för lite blod, svett & tårar. Utan det är väl allt runt omkring. Som sina barn som bara måste stå vid mammas hälar - annars kanske man skulle försvinna liksom. Eller något. Och sedan har det väl varit lite si sådär med att få hem golvet. Åker ju med barnen och barnvagn kommunalt och kan bara ta tre paket golv åt gången pga att det är tungt och för att det inte får plats mer i vagnen. Så, jag har helt enkelt fått gjort lite i omgångar. Ville få klar balkongen så mycket som möjligt den här sommaren så att man kunde utnyttja den så mycket som möjligt nu när jag har semester osv.
 
På tal om mitt balkonggolv dårå. Och en fantastiskt enkel lunch!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilken fin blogg! Och vad fina ni är! Är du inte tillsammans med barnens pappa längre? Varför inte iså fall? Älskar du honom och skulle du kunna acceptera en bonusmamma? Har ni delad vårdnad? Du är iaf en inspiration. Kram

2013-07-15 @ 19:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0