summertime

 
 
 
Nu när jag har semester så har jag uppmärksammat att Joline har väldigt dåligt med slit och släng kläder i form av klänningar och andra sommarkläder. Så, jag var tvungen att gå till H&M för att hitta billiga och enkla klänningar. Joline tog tag i en rosa fjärilsklänning och sa: "Åh, Mamma... titta, den här var fin mamma, den här vill jag ha!" - jag kunde inte motstå att köpa den till henne, när jag vet hur glad hon skulle bli, (ja, det är ju även den ni kan skåda på bilden!)... Idag fick det bli stranden. Knepigt att vara själv ibland, när ena ungen vill gå iväg och kissa... där står man med ett blöjbarn, vagn och hela packningen över hela stranden. Något man egentligen inte vill lämna för att gå iväg. Men, det får bära eller brista och man har inget val. Joline är så himla duktig och självgående så det blir sällan problem. Mio är den man måste springa efter. Redan nästa år så kanske man slipper det också.
 
Ja. Notera mitt rosa nagellack som matchade filten. Väldigt viktigt.

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

hahaha... låter exakt som mina dagar nu :) Lärde idag ut teknik för dottern att kunna kissa själv när vi är nära lämpliga platser för det :) haha.. Vad gör man inte? Vad brukar Joline ha på dagis annars, kör du med snygga stiliga kläder och "må det bära eller brista" eller har du särskilda dagiskläder? Jag separerar lite kläder jag har när hon är på dagis från kläder hon har när vi "ska gå iväg" if you know what I mean :) haha

Svar: Ja, jag med! Men hon har hittills haft shorts och linne, eller tunna leggings och linne. Eller en lätt tunika när det har varit som varmast. Men nu har ett gäng nya, billiga klänningar... :)
Daniella Svanholm

2013-07-18 @ 20:59:32
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Yohannas.se

Japp H&M är perfekt till lekar!

Svar: Japp! :D Har mycket annat fint också!
Daniella Svanholm

2013-07-18 @ 21:24:35
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0