Mammans vår!

 
1,2 & 3! Dessa och förhoppningsvis fan inga fler, kommer jag att bära i vår. Jag har inte varit den där tjejen henen som har skåpena fulla med väskor och skor. Däremot har jag alltid haft en fetish för jackor - har jag upptäckt allt eftersom att jag har rotat i garderoberna. Jag har ju förtusan en jeansjacka från Acne som jag bara älskar!! Hoppas att jag fortfarande kan bära upp den. Det ska ju bli väldigt mycket denim nu. Gosh, den hade jag helt totalt glömt bort! Den som spar han har, MOHAHA..
 
Jag har en till svart kappa som är i ett lite tunnare format. Den kommer jag också slänga på mig när kappan blir för varm. 
 
Japp, så nu vet ni. Tänkte att ni var fruktansvärt intresserade av att veta detta. Jag kan för övrigt se en gemensam nämnare när jag tittar på jackorna... hm... jobbigt om jag helt plötsligt inte skulle känna mig bekväm i skinn längre...

Kommentarer
Postat av: Helena

Meh, to die for! Alla tre, jag dör så snygga! Tur att du är så liten annars hade jag gärna snott allihopa, men nu får jag väll köpa själv istället. Var är den nyaste ifrån?

Svar: Zara! :)
Daniella Svanholm

2013-03-16 @ 09:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0