middagssällskap

 
Försökte verkligen komma på en häftig och annorlunda rubrik. Men jag ger upp. Igår fick jag middagssällskap, (och, det händer ju inte varje dag som ni förstår... haha... ensam är stark, OKEJ?!?!).... Helt uppgiven.
 
När lördagar är som bäst. Hoppas det här blir en lördagstradition. Jag måste för övrigt vara jordens tråkigaste människa att hänga med. Det är jättekul med kvällsbesök, absolut, verkligen. Men, efter 21 så börjar det bli lite jobbigt för den trötta mammahjärnan. Och, klockan 21.30, där går liksom gränsen. Då får hemskt gärna mina gäster gå. Jag stressar ut dem lite i hallen, "hejdå, tack så mycket för ikväll" - lägger på ett leende och stänger snabbt dörren efter dem och springer in till sovrummet och tar av mig kläderna i farten.
 
Nu vaknar man upp med att solen skiner utanför, och liksom strålar sönder mig. Enligt mig är det en skräckblandad förtjusning, "Vad härligt! Man kanske skulle ut och vara en såndär hurtig mamma!" - "Fy i helvete. Kan det inte bara regna så att man har anledning att gosa ner sig i soffan!"... Vi får se vad som händer. Vi hade planerat lite halvt preliminärt en träff med våra vänner. Vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0