pannkisar

 
Pannkakstorsdag fick det bli idag! Och ska jag vara helt ärlig? Inte för att ni direkt kommer att bli överraskade - men, ja, mina första pannkakor som jag gör någonsin. Som pånyttfödd, som jag tidigare sa! ;) Och, det var inte meningen att jag skulle ta en "lågkalori"-sylt, för det är ju rent skitsnack. Jag tog den för att jag inte ville ha BOB:s sockerbomb (får ilningar i ögonen bara jag tänker på det!)... ville ha någon syrlig jordgubbssylt. Var väldigt sugen på jordgubbssylt som ni förstår. Och, det fanns bara dem två alternativen. Så, innan jag skulle få någon förjävlig kommentar om det, så fick vi det ur världen.
 
Synd bara att det är mer mamman som är förtjust i pannkisar än vad barnen är. Jag tar liksom dem som en anledning till att göra pannkakor, "Åh, barn... vill ni ha pannkakor idag?!?!? Okej, eftersom att ni är så snälla så KAN JAG VÄL göra det då!" - Joline höll på att somna mellan stekningarna och tog max en lövtunn pannkaka. Jag förstår henne, det är ju en efterrätt egentligen. Jag hann knappt blinka innan jag själv fick i mig 5 st... 6 st.
 
Hur som helst. Nu är jag dödstrött och njuter över att få ligga halvnaken i sängen med ett varmt täcke. Man KAN ju ha det betydligt värre än så.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Här hemma är det samma problem bara mamman som gillar pannkakor. Våfflor samma sak. Värdelöst!

2013-03-09 @ 07:48:35
URL: http://www.mominthecity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0