a cup of love


Finns det något bättre än att känna doften (& värmen?) av nybryggt kaffe? Nej, I don't think sööw. Det är ju i sig inte bara någon doft, utan så himla mycket mer, som väcker alla sinnen och inte bara själva luktsinnet. Jag känner direkt värme i hela själen, det känns som hemma, det känns tryggt och bara bra. Trots att min mamma aldrig har druckit kaffe. Så jag är egentligen inte uppvuxen med det.

Har precis tagit min första kopp för idag. Vilket är OVANLIGT sent för mig! Brukar ju ligga i fosterställning och skaka av huvudvärk vid den här tiden annars utan kaffe. Men, jag somnade i Jolines säng en sväng förut. J.ä.t.t.e skönt & j.ä.t.t.e behövligt.

Nej, nu ska jag inte sitta här och anstränga ögonen mer. Dags att dyka ner i kaffen. Om jag kunde bada i kaffe, så skulle jag fan göra det. Eller, ännu bättre skulle nog vara att få bada i cola-light. Det måste ju vara en otroligt härlig känsla. Den dyker direkt upp på min "innan jag dör-to-do-list" - nu, på mooomangen!

Kommentarer
Postat av: Patricia

Ja men tänk va kallt det skulle vara att bada i cola light, då skulle jag hellre välja kaffe ;)

2011-12-15 @ 22:26:50
URL: http://patriciaphersson.blogg.se/
Postat av: Marty

gud så underbara koppar!! du måste berätta vart de kommer ifrån! stor julpuss, hoppas få se dig och dina busungar snart :)

2011-12-17 @ 00:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0