barntorsdag


Hur mycket smälter inte mammas lilla hjärta när hon plötsligt ser något sånt här? Kastade mig över kameran och tog några kort. Jadu, Joline alltså... hon är verkligen överförtjust i sin bror. Hon älskar honom över allt annat. Hon bryr sig inte om mamma eller pappa längre, utan springer först till Mio av alla. Såfort han av misstag råkar göra illa sig, när något ramlar över honom höll jag på att säga - men om han får något på handen eller så - blir hon helt förstörd. 

Att skaffa ett syskon, att få Mio - var det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Dessa två knoddar kommer ju växa upp med varandra. Vardagen blir så mycket roligare för oss alla - ju fler barn, desto roligare! Inte för att det är tråkigt med bara Joline såklart. Utan mer... ja, nu känner man mer att man är en riktig familj. Det är man annars också, såklart. Äh, jag tror ni förstår hur jag menar.

Joline spydde helt plötsligt när hon vaknade imorse, inte mycket, men inte lite heller. Så vi blir självklart hemma idag, och imorgon. Jag hoppas att hon inte har blivit magsjuk. Jag har fruktat det sedan den dagen jag fick ett plus på stickan: "Tänk när barnet blir magsjuk?!"...

Nu, ska vi mysa för fulla muggar!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Åh va fina mormors hjärtan är <3

2011-12-15 @ 12:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0