BRRR!


HUR kan det bli såhär kallt?! Och det är knappt minusgrader än och kallare blir det definitivt. Det är något fel på våra element här i lägenheten. Eller fel & fel, det har bildats luftbubblor i dem (som tydligen är "väldigt vanligt" & något jag "får räkna med" när vi bor högst upp, längst ut!)... vilket då gör att halva elementen är kalla. Varje gång jag ska gå och lägga mig om kvällarna, så skakar jag i hela kroppen då det är så kallt. Måste rota bland mejslarna och kika om jag hittar någon skruvmejsel (?) och vrida och vända lite på ventilen så att luften åker ut. 

Eller va? Har jag inte en man (snarare karl, då vi tydligen inte är gifta än.......) som ska göra det? Här hemma kör vi faktiskt lite på ombytta roller har jag märkt. Jag är den som ivrigt slipar listerna och sandpapprar och målar - medan min gullgubbe lagar mat och diskar. Bara det passar båda parterna så är jag/vi nöjda. Det är väl lite det som är tanken.

Det här fenomenet att man INTE jobbar eller gör någon nytta för att man är "hemma" och är mammaledig. Det har vi ju hört förr, eller hur? Men, det ska jag redan nu säga att den lilla omskolningen av R's hjärna hade vi tidigt när Joline föddes. Och ja, han förstod väl tillslut - vill jag lova, att SÅ. ÄR. INTE. FALLET - SÖRRU! Man får ju nästan en hjärnblödning när man hör sånt tjaffs.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det brukar vara speciella "nycklar" till elementen. Hör med värden innan du börjar skruva!

2011-12-08 @ 09:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0