home
Aah!... Nu har man landat i sin kaotiska vardag igen. HÄRLIGT, säger jag. Det är ju ändå något speciellt med den här vardagen. Många uppskattar den inte förrän man får en tankeställare. Vardag ÄR underbart och man ska vara glad över att man kan just ha en någolunda "normal" vardag. Det är många som inte har det.

Här hemma yrar Dagmar omkring, det märks. Ibland undrar jag om fönsterna ska spricka och kasta sig över mig. Som på film. Jag vet, jag ska alltid vara så dramatisk. Men det låter väldigt mycket. Så, när jag och Mio klev upp imorse, medan (tonårs?)tjejen sov vidare, så tände jag alla ljus i lägenheten. Herrejisses, dem här värmeljusen kommer ruinera oss snart. 

Snart är det nyår hörrni! Våra planer har blivit ändrade. Så vi ska nog inte göra något speciellt alls tror jag. Vilket ändå känns skönt i år. Nej, ingen försvarsmekanism faktiskt. Men efter helgen som jag blev magsjuk på, så är det sista jag tänker att jag vill göra är att dricka vin. Att få mysa med familjen står högst upp på min lista. Och, man måste nog ändå hitta på något med barnen. Ska nog testa mig på att baka Cakepops bland annat. En god middag (for sure!) kommer det absolut att bli. Jag brukar skippa nyårslöften, för jag har en tendens till att bli lite tvärtom, "Aldrig mer äta snabbmat!" - VRÄKER i mig snabbmat hela året. "Börja träna!" - Sitter FASTKLISTRAD och pillar mig i naveln i soffan. Vägrar gå därifrån. 

MEN - nu har jag några saker på listan som jag vet kommer få MIG att må bättre. Och eftersom att alla andra tänker egoistiskt så får man väl satsa på samma sak - för att må så bra som möjligt i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0