Jule-fucking-skum!
Vem fan var det som kom på det här med Juleskum undrar jag? Måste vara en jävligt smart (fet?) människa! Nej, jag är helt, totalt - IN LOVE i Juleskum. Nästan besatt. Det blev nästintill jobbigt när jag skulle ta bilden. Kände hur suget blev för stort och koncentrationen för låg - jag orkar inte ta någon jävla bild? I want my Juleskum, och det är NU!

Jag är inte alls förtjust i sånt här godis egentligen. Förut älskade jag i och för sig sockerbitar (skumgodiset alltså!). Men sedan så var det en dag, tillsammans med min finaste Emelie - då uppenbarelsen kom. Ni vet en sådan där uppenbarelse som bara syns på film. Tänk er fläkten i håret, slowmotion och ljuset från ovan som riktade sig direkt mot Juleskummet. 

"Vill du ha en eller?" ... "Nej, usch.. tycker inte om sånt där godis!"... men helt plötsligt satt jag där och kunde inte riktigt hålla mina ögon borta från Emelies fantastiskt harmoniska tuggande. Ja, jag har faktiskt lite av en fetish för att titta på när folk äter. Hur sjukt låter inte det då? Speciellt saker jag INTE själv tycker om. Lite Fear Factor känsla på den. Iaf - och DÄR hände det... likt slowmotion tuggar hon sitt Juleskum, drar i den så att den blir sådär avlång. "Ge hit en juleskum då!!!" - och i samma sekund förstod jag: jag kommer aldrig någonsin att få se ut som Kenza! Lika bra att acceptera sitt tjocka jag.

Den är otroligt perfekt i konsistensen måste jag säga. Inte mjöligt skummig - som smular sig i munnen så fort man tar första tuggan. Utan den här... mina vänner, lägger sig fint på tungan. Är lite halvseg och smaken... uoosh! Det ska vi inte ens tala om.

Kommentarer
Postat av: Linda - ndaiL

Samma för mig, "tyckte inte om" det där godiset innan. men nu, love it!

2011-12-07 @ 11:06:15
URL: http://ndail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0