let's be smooth, with smoothie
En färgklick till frukost - vem gör inte det piggare? Jag har varit SÅ OTROLIGT trött de senaste dagarna att jag inte har orkat slänga i mig någon frukost. Ja, att ta ur brödet ur sin förpackning kändes som en för stor utmaning helt enkelt. Detta beror på min käre son ser ni - han vill helst vakna lite titt som tätt på nätterna nuförtiden. Han känns något frustrerad och har ju försökt att krypa sedan han var lite mindre än 6 månader. Han har ju ålat sedan dess, men att få igång det här med krypandet - som förövrigt verkar så mycket mindre ansträngande, har han inte fått till än. Det ser så jobbigt ut när han ålar sig fram sådär. Men, för att återgå till frukosten - så lyckas jag knappt slänga i mig frukosten för att min son är något gnällig just nu, jag hinner helt enkelt inte. Så, det är inte förrän nu, 1 ½ timma senare som jag tog min belåtande rap efter mina två avokadomackor.

Och. Jag tror helt ärligt att jag börjar ruttna inombords. Har gett upp det där med nyttig mat. Lr nyttig mat, jag har ätit enligt GI sedan många år tillbaka egentligen. Bytt ut allt till fullkorn osv. Men, det slinker ner en och annan lyxig helgmiddag med alldeles för mycket potatisgratäng ibland. Eller ja, varför inte svepa ett glas cola-light på morgonen och därefter fyra koppar kaffe? Ja, ni hör ju själva. En riktig... trash-frukost. Och som vi alla vet, så är jag ju långt ifrån ett trash va! ;) - som röker när man är preggo och allt vad trash nu innebär.

Så, nu ska jag inte nödvändigtvis väga maten jag käkar. Men däremot ska jag börja anstränga mig mer - är ju väldigt lat när det kommer till matlagning. OM, jag hade någon som serverade mig frukost, lunch & middag, så hade det inte varit några som helst problem.

Nu, ska jag fortsätta att smutta sådär härligt på min smoothie. En mättande smoothie, med havrekli, vatten, lite mjölk, kesella light. Och hallen då såklart.

Kommentarer
Postat av: Emms

Men gud så gott, det ska jag prova på!!

2011-12-30 @ 10:59:18
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Johanna

Jag är nog fast i lat-träsket och äter liksom nrä jag har tid och då ska det gå fort. Hoppas att det blir bättre när lillen kommer. Dock så har jag ju inte lagt på mig något pga att jag just haft dålig aptit under graviditeten och då unnar jag mig att äta det jag orkar och kan för vissa saker smakar fortfarande inte. Kalorierna behöver kroppen och lillen tar vad hon behöver. Men det är klart att det dåliga samvetet kommer ikapp ibland men, what to do?

2011-12-31 @ 17:56:02
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Carina

Läckert foto!!!

2012-02-21 @ 22:27:04
URL: http://Viltovackert@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0