Mitt nästa projekt - husbokhylla!
Mitt nästa projekt! - Nej, inte att köpa. Utan att bygga en husbokhylla. Ja, jag vet... ni hörde verkligen rätt. Och nej, jag har inte gått och blivit psykiskt sjuk eller ännu mer beroende av inredning. Inte alls. Utan, ni förstår... jag har letat, letat, letat länge efter en sådan. Och jag vägrar betala 3600:- för denna ovan. Jag gör det bara inte. Sedan, så är det så att vi ska inom snar framtid kommer att köpa en tv till Joline som hon ska få ha i sitt rum. Och då tänker jag, att om jag bygger en husbokhylla själv så får jag givetvis bestämma exakt hur jag vill att den ska se ut, OCH hur stor den ska vara.

Min tanke då - ang det här med TV:n. Är att jag ska ha ett litet större utrymme vid taket, högst upp, så att en TV (kanske... 26"?) får plats där. Sedan blir det förvaring som pärlor, pennor och allt annat i dem andra hyllplanen.
Och ja, det är jag som kommer att få bygga den här. Inte min fästman.

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Det fixar du!!

2011-12-12 @ 19:28:54
Postat av: Jenny - mamma till Agnes

Hej! Klickade mig in här när jag googlade husbokhylla och såg att du får några år sedan tänkte bygga en. Min fråga är, gjorde du det? Hur blev den isf? Förlåt att jag är lat och inte könde för att gå igenom 3 års blogginlägg :)

2014-09-21 @ 08:37:14
URL: http://livetenligtjenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0