the last one
Förhoppningsvis (!) så var det sista julbordet som vi åt idag. Resterna från igår. Hur kommer det sig att man tröttnar på något som man oftast bara äter en, två, MAX tre gånger om året? ... Imorgonbitti åker vi tillbaka till Stockholm, vi kommer direkt (nästan INNAN vi ens har klivit ur bilen) att landa hos barnens gammel-farmor/gammel-farfar för att fira julafton numero dos. Jag känner mig dock inte helt kry, så jag vet inte om jag kommer att följa med. Förhoppningsvis så är barnens farmor även där och firar julafton nr 2 med dem.

Idag har vi då alltså varit iväg hos min moster m. familj för att käka upp resterna av gårdagen. Det är himla kul, för dem har barn i Jolines ålder (något OCH några år äldre!)... så det känns jättebra att Joline har barn att leka med när vi åker upp hit eller ja, firar julafton. Det är barnens högtid! - Enligt min mening.

Nu ska jag pussa lite extra på min karl, att åka till Stockholm... medför nämligen även back-to-vardagen. En vardag med jobb på obestämda tider och en man som är något träningsgalen. Tror att han har lite abstinens när vi åker iväg såhär, haha!

Puss pårej va!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0