Todays'
Om jag älskar svart? Jag - ÄLSKAR - svart. För att få det avklarat, ifall att någon undrade. Om jag klär mig i annat än svart? Njea, det kan vara undantag för min helrosa OnePiece. Den studsar jag glatt omkring i här hemma. Kanske överskattat? Men jag skulle ändå säga att det inte är det. Kan vara det bästa som har hänt mig... efter barnen, frisk familj, sambo, kaffe, cola-light, iPhone! Finns inget härligare att som vuxen få krypa ner i en stor rosa pyjamas. Nackdel? Ja, det kan ju MÖJLIGTVIS vara när man ska gå på toaletten och helt plötsligt sitter naken med hängtuttarna vilandes på benen. Möjligtvis.

Lucia och allt! Klart man ska göra sig lite sådär extra fin, tänk... om LadyDahmer skulle få för sig att läsa just den raden på min blogg. Göra sig "fin" liksom. Skulle det komma ett hatinlägg i hennes blogg om att man kanske är en dålig mamma för det? Möjligtvis.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hihihihi! FINIS! Love you.

2011-12-13 @ 14:12:54
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Hahahahaha hängtuttarna vilandes på benen. Du är vitsig din lilla filur! ^^ söt är du också :)De säger att man klär sig efter hur man mår, färgmässigt alltså :) men om det stämmer vette tusan. Du är snygg iaf :)Gillar du inte LD? ^^ HAHA

2011-12-13 @ 20:04:52
Postat av: Marty

du är VANSINNIGT SNYGG. och jag älskar din humor, det har jag alltid gjort! hahaha underbart att du skriver vilket sant tokeri som helst ;) saknar dig!

2011-12-17 @ 00:35:18
Postat av: A L M A S F O T O

hahaha du är för snygg! :)

2011-12-19 @ 15:20:54
URL: http://Http://ALMASFOTO.BLOGG.SE
Postat av: Sabine-Välbefinnaren

Vilka roliga texter du skriver... underhållande direkt från tanken och hjärtat.

2012-01-25 @ 13:00:26
URL: http://valbefinnaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0