uppesittarkväll
Nu befinner vi oss uppe i Dalarna. Jag N-J-U-T-E-R av att få lite omväxling - och även fast man aldrig riktigt får semester med barn, så känns det ändå som det här. Kommer bort från omvärlden och all stress. Såfort man har klivit in innanför dörren här så släpper allt och man bombaderas av en massa julkänslor.

Det ska bli så otroligt kul imorgon på julafton! Speciellt över att se hur Joline tycker att allt är. Hon var ju så liten förra året, men det här året känns liksom som "det första riktiga året" - när hon förstår vad Tomten är och att han kommer med julklappar. Att klä granen här uppe skulle hon absolut vara med på. Hon var så stolt över vad hon hade åstadkommit! - Med all rätt. Mamma (jag!), kan liksom inte förstå att det är min lilla tjej som springer runt här och klär granen, precis som jag har gjort i alla år. Ibland, och väldigt mycket på senare dar, sedan jag blev mamma själv - så springer tiden ikapp en.

Jag hoppas verkligen alla därute får en riktigt harmonisk dag imorgon. Att ni mår bra och känner er lyckliga. Det känns fel att inte avsluta med ett God Jul! Så, GOD JUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0