Vinterkräksjukan, why not?!
Ja, varför inte? När vi ändå är i farten med ett helt hem fullt av förkylning. Jomen visst, vi kör på lite magsjuka också. Så, det är tjejerna i familjen som har drabbats. Eller, tjejerna? Får man ens benämna det på det sättet nu förtiden. Okej, jag och Joline har blivit magsjuka. Så!

Är hon död eller?! Ja, jag förstår om ni har undrat. Jag själv låg nämligen och tänkte samma sak nyss. Detta är helt obeskrivligt och vem hatar inte att vara illamående? Det blir extra sådär svårt när man har små barn, och inte bara ett små barn, utan två. Men, tack vare min finaste karl så är jag inte död, än. Det återstår att se helt enkelt.

Lagom otur till min Veckans blogg-premiär hos blogg.se, inte sant? Jag vill verkligen TACKA alla, mina, underbara, fantastiska läsare!! Jag har ju utan tvekan dem bästa. Det är jag helt säker på. Alla kommentarer. Åh!... Det kan jag säga, när jag knappt kunde andas och mest låg i sängen, OCH... kunde öppna ena ögat för att zippa lite, lite med telefonen - då var det såklart det det första jag gjorde. Att läsa alla fina kommentarer jag har fått ifrån er. 

Det enda positiva med att ha fått vinterkräksjukan är väl att man har gått ner 3 kg. Yes! Jag är ju alldeles för fet för att ha tålamodet eller disciplinen för att kunna gå ner mer. Jag vet att jag ser en aning smal ut på mina bilder, men det finns ju en anledning till att man inte visar sina kära valkar som hänger över byxkanten.

Men mig blir ni inte av med ska jag säga på en gång. Snart är det julafton och jag har ju en hel del att göra innan dess. Herrejisses, nejni... nu kör vi igång igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på er!

2011-12-20 @ 19:20:03
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: elin

Krya på er!!!!

2011-12-20 @ 19:55:35
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh uschans.

Mitt tips är att frossa i sig smoothies utan tillsatser, från vanliga mataffärer. Det räddar mig från att bli sjuk :-D

2011-12-20 @ 20:06:10
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: moviebible.

Hej! Älskar du att kolla på film? Då ska du inte missa min filmblogg där jag rekommenderar och recenserar filmer :)Eftersom jag älskar skräck så finns det gott om tips på skräckfilmer! Bloggen är nystartad så det finns inte så många filmer än, men det kommer.. Kika in och ge gärna tips på filmer!Ha en fortsatt bra dag!

2011-12-20 @ 21:05:42
URL: http://moviebible.blogg.se/
Postat av: sabina

Usch och fy! Krya på er!

Jag är i USA och reser runt just nu så är du intresserad, gå gärna in på min blogg och kika :)

Ha det gott!

2011-12-21 @ 04:41:41
URL: http://oxles.blogg.se/
Postat av: Emelie

Klart man får. Flickorna, tjejerna, kvinnorna!! Det är ju det vi ÄR! ;)

2011-12-21 @ 07:44:47
Postat av: Player X

Jaha ja...är det där eländet på G nu igen. Trevligt värre :S men precis som du själv skrev, så finns det en positiv sak med det där. Nämligen att man går ner i vikt.Själv så droppade jag 5kg förra vintern ^^ ha en trevlig jul!

2011-12-21 @ 15:09:35
URL: http://gamingground.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0