Tävling - vinn ett hårvårdskit värde 800 kr!
Jag tror att dem på blogg.se har uppmärksammat mitt långa (och slitna) hår - för DET HÄR vad precis det jag behövde. Åh, jag är så lycklig!! Innan jag fick hem produkterna (från Lóreal Kerastase Christalliste) så tänkte jag dagen innan: "Fasiken! Jag måste köpa sånna där droppar man har längst ner på hårtopparna... det har blivit så torrt!" ... Nu fick jag en sådan!! Hårvårdskitet ni kan vinna består är följande; Renande - Hårbad Christalliste Fins 250 ml, hårbad för fint hår. Vårdande - Lait Christalliste 200 ml, vårdande och utredande balsam. Skyddande - Lumiére Liquide 50 ml glansförstärkande Leave-in. 

DU kan också få den här chansen! Jag ska välja en vinnare och det enda du behöver göra för att vinna dessa hårprodukter (värde 800:-) är att;

Svara på denna fråga:
- Vad kallas teknologin som är hemligheten Kerastase Christalliste?
(svaret kan ni hitta på: http://blogg.se/lorealkerastase) ;)

Berätta för mig om ditt smartaste tips när du har en dålig hår-dag!
Det kan tex vara ett litet husmorstips! (Jag har ju ett: när mitt hår har blivit sådär härligt flottigt ibland & jag inte hinner duscha håret, så brukar jag ta några teskedar vetemjöl och massera in i håret - istället för tex torrschampo, ja jag vet... superfräscht!)

Vad väntar du på?! Och, nu vet ju jag att mina läsare brukar vara lite lata på den där tävlings-fronten, men det är ju JUST DET - då finns det ju ännu större sannolikhet för att vinna!!

OBS!! Var såklart INTE anonym (lämna mailadress eller dylikt om du inte vill att ditt "riktiga" namn ska synas!)

Kommentarer
Postat av: jenni - mamma till lukas

Åh, det där skulle mitt hår verkligen behöva! :D 1. Liquid light complex teknologi 2. Jag har två, det ena är att om man inte har tillgång till hårserum brukar jag ta lite lite olivolja och massera in i hårtopparna. Det andra är handkräm, om håret är elektriskt tar jag bara och smörjer in händerna och drar lite fort över håret, två flugor i en smäll ;)

2012-04-28 @ 11:40:55
URL: http://jennidesiree.blogg.se/
Postat av: Johanna Karlsson

Teknologin heter liquid light complex.Det bästa är att börja med att borsta håret. Det kan göra stor skillnad. Sedan är torrschampo en bra lösning, billig som dyr spelar inte så stor roll. Släng upp håret i en tofs, knut, svinrygg, fläta.

2012-04-28 @ 11:59:36
URL: http://nattpoesi.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Liquid light complex heter den :)

2. Jag har väldigt tjockt och ovanligt hår men det jag brukar göra är att antingen sätta upp håret i en bulle mitt på skalle , lilla my style, eller nu när det är inne med lite sportigt mode så ha en keps och en hästsvans. Passer till mycket olika outfits :) är topparna torra så använd olivolja, det är ju bra för naglarna också!

2012-04-28 @ 17:00:30
Postat av: Amanda Runsiö

1. Liquid light complex

2. När jag har en dålig hårdag blir det en vanlig hästsvans (vilket det blir 6 av 7 dagar i veckan typ...). När jag bodde på Grancan hade jag en cowboy-hatt, haha lite too much kanske... Bästa lösningen: Panikduscha.

2012-04-29 @ 00:32:44
Postat av: Sophie / Blogg.se/stil

hahaha, nä du så var det inte :-) isf hade det dykt upp ett kit även i denna donnas blogg. Happy Sunday!

2012-04-29 @ 15:02:41
URL: http://karriaristan.se
Postat av: Emma Olofsson

1. Liquid light complex heter teknologin2. Bästa hårtipset är att färga håret så att det aldrig blir fett, dock blir det slitet och därför behöver jag nu detta superkit så mitt hår blir fint igen.

2012-04-30 @ 11:14:11
Postat av: Caroline

1. Liquid Light Complex

2. Jag har otroligt torrt hår då jag ofta färgar och blonderar mitt hår. Kluvna toppar och hår som går av är inge vidare men mitt tips för torrt hår är att mosa en mogen avokado och hälla i 2-3 matskedar olivolja. Massera sedan in detta i håret och låt sitta i 30-60 minuter innan du tvättar av håret noga. Ditt hår blir OTROLIGT fint efter denna kur. Bra tips för er med torrt hår :-)

2012-04-30 @ 11:19:58
Postat av: Nathalie

1. Liquid light complex

2. Mitt hår brukar väldigt ofta spreta åt alla håll på morgonen, då jag sällan borstar det! Lättaste lösningen då är att slänga ihop det i en stor knut mitt på huvudet, väldigt snyggt också. Annars så brukar jag passa på att ha en hårinpackning i håret kanske två ggr i veckan och låta det sitta i några minuter (kanske även borsta igenom håret då).

2012-04-30 @ 12:21:54
Postat av: Idun

1. Liquid Light Complex :)

2. Mitt bästa bad hair day-tips: hatt! Det är ju trots allt fint med hatt och med den kan man även dölja det mesta och samtidigt se stylish ut. Nu är det ju snart sommartid och då fungerar det som bäst :)

2012-04-30 @ 15:14:09
Postat av: Linda

Liquid light complex

Mitt bästa tips är att använda silikondroppar till topparna som ger topparna lyster direkt och de slitna synsinte lika mycket längre.

Ett annat tips är att alltid använda shimmer spray till håret som ger glans. Ett tråkigt hår som bara hänger utan lyster- Använd shimmerpray och håret lyser direkt! :)

2012-05-01 @ 16:19:09
URL: http://lindies.blogg.se/
Postat av: sarah

1. Liquid Light Complex teknologi

2. När jag har fet hårbotten och inte hinner tvätta sätter jag upp håret i en stram hög tofs och kammar allt hår bakåt med mousse. Resultatet? En stram snygg tofs som ser både stylish och proper ut :)

2012-05-01 @ 17:06:21
Postat av: Joanna

1. Liquid Light Complex2. En riktigt maffig knut på huvudet är perfekt om man har en dålig hårdag. Det enklaste sättet att uppnå detta är med en hår-donut, men sådana kostar en slant. Istället kan man klippa av ärmen på en gammal tröja eller en bit av benet från ett par strumpbyxor och rulla upp - längre del av ärmen blir en tjockare donut, som passar bättre om man har mycket eller långt hår, en kortare del av ärmen passar bättre för tunnare hår. Alternativt kan man ta en gammal nylonstrumpa och knyta ihop ändarna. Trä över en stram tofs och fäst håret med hårnålar runt "donuten". Det är mitt tips! :)

2012-05-01 @ 18:35:31
Postat av: Anna

1. Liquid light complex2. En dålig hårdag är en hårmunk min absolut bästa vän. Jag grundar med en puff torrshampo innan jag samlar ihop håret i en stram svans högt upp på huvudet (Tänk lite "Lilla My-stuk"). Trär därefter på hårmunkten och fäster håret runt den med en snodd. Håret som blir över runt munken delar jag upp i två sektioner som jag flätar och sedan fäster med små genomskinliga gummisnoddar. Flätorna virar jag runt den stora tofsen som håller fast håret runt munken och fäster sedan med hårnålar. KLART! På mindre än 5 min har man en lyxig och snygg uppsättning som skulle göra vilken Hollywoodstjärna grön av avund!

2012-05-01 @ 21:00:33
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

1. Liquid Light Complex!2. Mitt bästa bad-hair-day tips är så enkelt som att sätta upp en totte (tofs), antingen strama till den eller göra den lite rufsig. Ett annat tips är också att bara blöta ner det snabbt och ha i lite balsam, kamma igenom och voila! Ett annat tips för att lite undvika bad hair day är att kamma igenom håret i duschen med en kam med stora tänder - lättare att kamma ut efteråt och håret verkar hålla sig lite längre, haha, inbillar jag mig i alla fall.Så.. nu håller jag tummarna! Mitt hår är värsta skatboet.. och skulle behöva piggas upp lite! Vi morsor är dåliga på att ta hand om oss :) vi behöver lite lyx vi med!

2012-05-01 @ 21:15:48
Postat av: Erika

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är att göra en lite slarvig fläta och vips är problemet borta! Bästa sättet att undvika en bad-hair-day är genom att inte gå och lägga dig då håret är blött.:)

2012-05-01 @ 22:09:16
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Niki

1. Teknologin kallas Liquid Light Complex2. När jag vill få mitt hår att glänsa använder jag mig av en hemmakur som består av äppelcidervinäger och vatten. hur mycket man ska blanda beror på hur mkt hår man har, men man blandar dubbelt så mycket vinäger som vatten. Sedan masserar man in det i håretEn annan hemmakur som är riktigt bra som jag använt mot kluvna hårtoppar (som jag alltid får, trots att jag är relativt nyklippt) är att man blandar:3 msk sesamolja

3 msk honung

1-2 äggula

(här kan man ju också ta mer/mindre beroende på mängden hår)

Fördela i håret och sedan kan man sätta en plastpåse på huvudet och låta verka i 15-20 minuter!:)

2012-05-01 @ 23:51:22
Postat av: Amanda

Jag är med och tävlar!Teknologin kallas för Liquid Light Complex.Gör en slarvig fläta i håret eller sätt upp det i en slarvig tofs, funkar alltid! Går snabbt och det är enkelt.

2012-05-02 @ 09:36:02
Postat av: Johanna (Jolimas sminkblogg)

Liquid Light Complex.Har jag en dålig hårdag så beror det ALLTID på att håret blivit fett i hårbotten, så då har jag i antingen volympulver eller torrshampo och slänger upp håret i en tofs.

2012-05-02 @ 09:51:07
URL: http://jolimas.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Liquid Light Complex teknologiMitt bästa hårtips för en badhairday är att bara låta det vara. Det är bra för håret att få vila nån dag. Plus det är rätt charmigt med rufsigt ofixat hår.Så låt bli plattången och hårsprayen!

2012-05-02 @ 09:53:50
URL: http://bbellahdstrm.blogg.se/
Postat av: Jenny

Liquid Light Complex

Bad hair day- en busig knut är riktigt snyggt..

2012-05-02 @ 09:59:20
URL: http://jennynpersson.blogg.se/
Postat av: Lina

Liquid Light Complex heter teknologin! :)Jag har utsläppt endast dem två första dagarna när mitt hår är nytvättat, och eftersom att det skadar att tvätta håret för ofta då det inte har samma ph, så har jag uppsatt 1-2 ggr innan jag tvättar det!

Så jag brukar ofta tupera håret, dela in i bredsidbena, lite torrshampo och göra en stramknut, eller en helt vanlig stram toft, så snyggt och classy! :)

2012-05-02 @ 10:03:28
URL: http://dropmeeoff.blogg.se/
Postat av: emma

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips för en bad hair-day är att ta på sig en hatt! Funkar i alla lägen och det kan verkligen göra en outfit!

2012-05-02 @ 10:10:17
URL: http://eemmafoss.blogg.se/
Postat av: nicolebica

1: Liquid Light Complex

2: Kör på en fiskbensfläta på ena sidan och sedan en mössa ovanpå det!

2012-05-02 @ 10:11:25
URL: http://nnicolebbica.blogg.se/
Postat av: Laura

1. Liquid Light Complex

2. Dra håret stramt bakåt och sätt upp det det i en hög hästsvans. Tupera hästsvansen och tvinna den på ena hållet så att du börjar snurra svansen mer och mer så det tillslut är en stor, fluffig knut uppe på huvudet. Fäst svansen med en hårnål och ta ner små slarviga lockar på vardera sida ansiktet. Ser stylat ut och är roligare än den vanliga dåliga-hårdags-hästsvansen samtidigt som det krävs så himla lite av dig för att lyckas!

2012-05-02 @ 10:11:36
URL: http://wunit.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa bad-hair-day tips är nog att sätta upp håret i en riktig fet knut på huvudet! Eller torrshampoo går ju också bra om man vill ha utsläppt hår.

2012-05-02 @ 10:26:41
Postat av: Sandra

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

2012-05-02 @ 10:44:34
Postat av: amanda

Liquid Light Complex.

mitt tips är att använda torrschampoo och sätta upp håret i en stram hög toffs!

2012-05-02 @ 11:02:33
Postat av: Jennifer

Liquid Light Complex!Jag brukar inte ha särskilt mycket tid på mig på morgonen, så när jag har bad hair-day slutar det oftast med torrschampo och en uppsättning, antingen i hästsvans eller knut. :) För att undvika dåliga hårdagar ser jag till att göra hårinpackningar med jämna mellanrum, och ha en hårklippning som lägger sig bra utan att behöva användas tänger på. Håret ska inte behöva stylas för att se ok ut!

2012-05-02 @ 11:13:15
URL: http://rodeonay.blogg.se/
Postat av: Kerstin

1. Liquid Light Complex2. När jag har en bad hairday och har tid så lockar jag mittt hår med trippellocktång. Det blir ju lika bra resultat hur än håret såg ut tidigare, tillskillnad från att platta eller locka med vanlig locktång. Har jag lite tid så tar jag min moroccanoil och gnusslar in i håret och sätter sen upp det i en hög hästsvans!

2012-05-02 @ 11:24:38
URL: http://cherryfool.blogg.se/
Postat av: Jenny E

1: Liquid Light Complex teknologi2: En "bad hair day" rättas enklast för mig (som har självlockigt) genom att spraya med blomspruta, krama upp lite, klämma i lite vax och silikondroppar. Är det ändå bortom räddning, fixar jag några småflätor blandade med större och sätter upp alltihopa slavigt i en lös knut eller tofs. Lindar man en fläta runt tofsen ser det riktigt schysst ut!

2012-05-02 @ 11:25:05
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Torre

1. Liquid Light Complex!

2. Torrschampo! Hjälper inte det blir det hatten på. För att "få bort" det slitna brukar jag lägga i olivolja i längderna över natten och sedan tvätta ur men kom ihåg att ta schampo INNAN du blöter håret, annars e de väldigt knepigt att få ur ;)Honung är också väldigt återfuktande

2012-05-02 @ 11:33:32
URL: http://torriz.blogg.se/
Postat av: Magdalena Fredriksson

1. Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är att om man har fett hår, använd torrschampoo! har man inte det till hands så kan vanligt puder funka för tillfället! om man är brunett eller lite mörkare i håret kan man ta solpuder, och är man blond/lite ljusare kan man ta vanligt hudfärgad löspuder, eller genomskinligt om man använder ett sådant, och i värsta fall - babypuder eller vetemjöl! har man istället ett väldigt torrt hår och inte har leave in-produkter/serum till för ändamålet, så kan man ta hudkräm/handkräm/bodylotion och smörja in i topparna för att håret ska se mindre torrt ut! taaa daaa!

2012-05-02 @ 11:44:04
URL: http://maggiebells.blogg.se/
Postat av: Jadekatten

Den kallas för Liquid Light Complex teknologin (flytande ljus?! Det låter väldigt intressant!)Känns som om alla mina dagar är bad hairdays just nu eftersom jag är mitt i processen att spara ut håret långt. Så de torra topparna och den feta hårbotten hålls i fräsht med lite hårpuder som "lyfter" hårrötterna en aning och gör det torrare och man får en ruffsig look. Sedan brukar jag använd saltvattenspray för att ruffsa till det och stoppa det bakom öronen. Det är alltså NÖD-lösningen när jag inte hinner stoppa huvudet under vattenkranen och sedan torka det, vilket fortfarande kan gå på ca 15 min med min utväxande (hemska!) frisyr! =)

2012-05-02 @ 11:46:50
URL: http://kontemplation.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Liquid Light Complex2. En hatt räddar dig en dålig hårdag och är en underskattad accessoar ;)

2012-05-02 @ 11:48:39
URL: http://smallkaramellens.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att göra en snygg, enkel knut i håret efter att du haft i torrschampoo i de flottiga delarna fuktgivande serum/hårinpackning i de torra delarna i håret - och vips så har man en snygg enkel frisyr som passar till både myskläder och den lite mer fixae looken! :)

2012-05-02 @ 11:51:50
URL: http://matildaabjorkstrom.blogg.se/
Postat av: Erica

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Att helt enkelt sätta upp håret i en slarvig knut.

2012-05-02 @ 11:56:38
URL: http://iryccah.blogg.se/
Postat av: Erica Gilbertson

1. Svaret är Liquid light complex-teknologi.

2. Mitt tips är att när det är en dålig hårdag gör den först värre ;) .. Spraya håret med hårspray och saltvattenspray så det blir riktigt fluffigt, sen sätter du upp det antingen i en tofs och sätter i några spännen eller så gör du en fläta. Det gör så att håret blir tjockt och lätt att fläta.

2012-05-02 @ 12:13:34
URL: http://ericagilbertson.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

2012-05-02 @ 12:13:36
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: Daniella

Liquid Light Complex teknologi.Jag brukar använda potatismjöl eftersom det är lite bättre än vetemjöl sen så sätter man upp håret i en snygg modern knut.

2012-05-02 @ 12:14:33
URL: http://daniellarusanen.blogg.se/
Postat av: Nimmra

Liquid light coplex teknologi är svaret.

:)

Mitt tipps är att sätta upp håret i en stram knut. Har du lite fettigt hår så blir det perfekt med hela looken. Sedan kan man ju linda in håret i en snygg sjal. Supertrendigt och perfekt nu i sommar!

2012-05-02 @ 12:25:20
URL: http://nimmra.blogg.se/
Postat av: Matilda Tilly (:

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Jag har ett tjockt och rätt tråkigt hår (blir fettigt FORT och MYCKET, men enbart i hårbotten sedan jag var tvungen att byta ut mitt vanliga balsam), det är kort, men otroligt tjockt och nästan ingen volym alls. Så jag gör oftast inget annat än att borsta det bakåt för att sedan fästa det i en tofs och några hårspännen för att hålla fast de för korta delarna av håret, typ lugg och mina f.d. rakade sidor.

2012-05-02 @ 12:35:59
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Liquid Light Complex teknologi

2. När jag har en dålig hårdag gör jag en snabbtvätt av håret i handfatet och sedan får det bara vara. Läste i en tidning att ett rent ofriserat hår ger fräschare ut än ett otvättat väl friserat hår.

2012-05-02 @ 12:47:10
URL: http://lexer.blogg.se/
Postat av: Linda

1. Liquid light complex2. Finns massa man kan göra för att få en bad hair day till en bra, men att göra en hög och något ruffsig hästsvans brukar alltid bli bra

2012-05-02 @ 12:52:39
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Jennie

1. Liquid Light Complex2. Ett tips för alla lockhåriga som jag: Vaknar man och håret ser ut som ett fågelbo så funkar det perfekt med en donut-knut. Det går väldigt snabbt och ser riktigt snyggt och stiligt ut.

2012-05-02 @ 12:57:50
Postat av: Helena

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag brukar använda torrschampo om jag inte hunnit tvätta håret, sedan sätta upp det i en hög stram toffs! det är fint och funkar alltid. Sedan sminkar jag mig lite extra fint så märks inte "bad hair" dagen . :D

2012-05-02 @ 13:07:16
URL: http://annahelenas.blogg.se/
Postat av: Wicked syriansk Girl

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

2012-05-02 @ 13:24:13
URL: http://brunettebellac.blogg.se/
Postat av: emelie

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

2012-05-02 @ 13:30:02
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Maria Andersson

1. Light Complex teknologi.

2. Jag som inte bär smink kan inte kompensera med smink när jag har en dålig hår dag så jag kompenserar med en snygg outfit som gör att man kanske lägger mer märke på mina kläder än på mitt hår. Och att håret blir uppsatt den dagen är väl inte ovanligt!

2012-05-02 @ 13:30:44
URL: http://hellumaria.blogg.se/
Postat av: Elina✿

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag tycker inte att man behöver göra något åt sitt hår när man har en dålig hårdag. Man behöver inte vara helt perfekt och felfri hela tiden! Ta det lite lugnt istället :-)

2012-05-02 @ 13:42:54
URL: http://chaquette.blogg.se/
Postat av: felicia

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

2012-05-02 @ 13:47:38
Postat av: Ida

1.Liquid Light Complex

2.Jag gör en inbakad fläta om jag har en "bad hairday" funkar alltid och de ser fint ut! :)

2012-05-02 @ 13:54:43
URL: http://buddhaa.blogg.se/
Postat av: Ida - lite mer än du bad om

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Mitt bästa tips är min nyfunna bästa vän Baptiste torrschampo. Det gör verkligen att mitt hår ser nytvättat ut hur skitit det än är, och så ger det mitt supertunna platta hår riktigt härlig volym. Jag kan inte leva utan den!

2012-05-02 @ 13:57:43
URL: http://idathewiseone.blogg.se/
Postat av: jessica

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

2012-05-02 @ 14:01:32
URL: http://jessicafredriksson.blogg.se/
Postat av: elinfroth

1.Liquid light complex teknologi :)

2. Det är så hopplöst med dåliga hårdagar, lite därför jag hoppas hoppas på att vinna det här super kittet! Men när jag har en dålig hårdag och inte hinner tvätta håret brukar jag antingen använda torrschampo(även om jag inte tycker det funkar så jätte bra) eller tvätta den delen av håret känns ofräsch, tex luggen. På så sätt räddar jag iaf situationen för stunden ;)

2012-05-02 @ 14:03:20
Postat av: Elina

1. Liquid Light Complex teknologi.2. Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att antingen göra en inbakad fläta eller sätta upp håret i en stram, hög hästsvans eller att använda sig utav torrschampo. Tre olika utvägar som funkar hur bra som helst!

2012-05-02 @ 14:14:04
Postat av: Heidi

1: Liquid Light Complex!2. När jag har en dålig hårdag brukar jag gå efter vad håret vill, inte vad Jag vill att håret ska göra. Alltså: är håret lockigt, oborstat och har en allmänt "ovårdad look" så sätter jag i lite spraywax, rufsar runt i håret och kör på den stilen, som om det vore meningen. Är det smutsigt, så kammar jag det väldigt stramt och kör en inbakad fläta. Work with what you've got!

2012-05-02 @ 14:15:04
Postat av: Nelly

1. Liquid Light Complex heter teknologi.2. Mitt tips är att bara tvätta luggen istället för håret. Oftast är det luggen som blir smutsig och förstör en morgon men med en supersnabb tvätt så är det klappat o klart. Man behöver inte ha kort lugg för detta tips utan passar alla!

2012-05-02 @ 14:15:11
URL: http://aplaceinthisworld.blogg.se/
Postat av: Spacegirl

1. Liquid light complex.

2. Gör en hästsvans eler en fläta - quick fix som räddar en bad hairday.

2012-05-02 @ 14:17:59
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Sandra.

1. Liquid Light Complex2. Mitt bästa tips är nog att fukta håret och sedan göra en inbakad fläta. Den kan man ha när man är på väg till skolan/jobbet och när man kommer dit så tar man bort den och vips så har du ett lagom vågigt hår! (Om håret är lite skitigt så kan du använda torrschampo!):)

2012-05-02 @ 14:21:57
URL: http://lstphoto.blogg.se/
Postat av: Emmelie Svensson

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt bästa tips är nog att sättta upp håret i en slarvig knut mitt på huvudet. och att använda volympuder. osis dust it är bäst!

2012-05-02 @ 14:32:27
URL: http://emmelius.blogg.se/
Postat av: FRIDA

1. Teknologin heter Liquid light complex!2.

Mitt bästa tips är att spruta lite torr schampo i hårbotten.

Sedan sätta upp en toffs, och efter det spraya litegran i själv tofsen.

Då får torrschampot håret att bli mindre fett under den dagen. Och glänsa som en sol!

2012-05-02 @ 14:32:55
URL: http://fridahelins.webblogg.se/
Postat av: Lilla Amalia

Liquid Light Complex teknologi.Vid en dålig hårdag så tar jag torrschampo, borstar håret med huvudet upp o ner, och sätter sedan upp håret i en bulle. Oftast en på sned, på ena sidan av huvudet så blir det lite annorlunda än vanligt :)

2012-05-02 @ 14:37:24
URL: http://lillaamalia.blogg.se/
Postat av: Amanda Lindgren

1: Liquid Light Complex!2: Att sätta upp håret i en "knut" eller att använda en snygg mössa, om det då inte är för varmt ute. Eller använda torrschampo om man har det!

2012-05-02 @ 14:42:32
URL: http://thedailymail.blogg.se/
Postat av: Ulrika

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex och är menat för oss med långt fint hår, med fet hårbotten och torra längder.

2. Mitt tips för dåliga hårdagar är tråkigt nog torrschampoo (men det är ju bara en för fantastisk manick) OCH en svinborste, då de skyddande oljor vi har i hårbotten sprids till resten av håret om vi borstar de med en svinborste, och gör att håret ser glansigt ut och den feta känslan i hårbottnen minskar.

2012-05-02 @ 14:46:30
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: Malin

Liquid Light Complex.

Mitt bästa tips för en bad hair day är att spraya i torrschampo, det bästa jag har provat är baptiste. Håret blir fettfritt, mjukt och glansigt av det. Med det fantastiska resultatet ser du bra ut i någon dag till utan att behöva tvätta håret!

2012-05-02 @ 14:48:59
Postat av: Elina

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex

2. För en Bad Hair Day vill jag tipsa om är att fläta håret mer eller mindre. Min bästa metod: Få upp volymen med lite torrshampoo, göra en(eller fler) småflätor som börjar ungeär på mitten av huvudet och sedan sätta upp håret i en lös slarvig knut.:)

2012-05-02 @ 14:54:01
URL: http://sweeeden,blogg.se
Postat av: sabrina

1. Teknologin kallas för Liquid Light Complex

2. Mitt bästa bad hair day tips är att sätta upp håret i en hög hästsvans/knut eller inbakad fläta. Sjukt snyggt!

2012-05-02 @ 14:58:39
URL: http://pallanamnn.blogg.se/
Postat av: ▲ Emmasophie

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är inget som får bort fettigt hår men mitt tips döljer det! Sätt upp håret i en stram toffs. Det är lätt snyggt och döljer en dålig hårdag eller fett!

2012-05-02 @ 15:14:11
URL: http://emmaasophiee.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Liquid light complex-teknologi

2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en riktigt backslick hög tofs! Skitsnyggt, så sprejar man massor så kan man inte tänka sig att håret är fett ;)

2012-05-02 @ 15:21:31
URL: http://jwes.shapemeup.se
Postat av: emma

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

och mitt bästa tips för en bad hairday är torrshampo! det gör att håret ser rent ut och dessutom får man volym!! :) om man har lite längre hår tycker jag man ska satsa på en lite slarvigt flätad (eller fiskbensbläta) som man låter hänga över ena axeln. hett hett hett :D

2012-05-02 @ 15:23:12
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Carro

Liquid Light Complex.

Sätt upp håret i en hög stram svans:)

2012-05-02 @ 15:23:28
URL: http://atrumrose.blogg.se/
Postat av: Frida

Liquid Light Complex teknologi

En bad hairday slänger jag i torrschampo i håret och sätter upp det i en stram svans! Funkar alltid:)

2012-05-02 @ 15:30:43
URL: http://fridaramstrom.blogg.se/
Postat av: Danno

Svar: Liquid Light Complex

På en bad hairday brukar jag lägga i torrschampo i håret och borsta ut det ordentligt och ibland lägga upp det i en svans eller fläta!

2012-05-02 @ 15:32:11
URL: http://xdanno.webblogg.se/
Postat av: Hanna - Mamma till Isac

1. Liquid Light Complex2. En dålig hårdag brukar jag använda torrschampo i hårbotten och sedan tupera längderna, spraya lite hårspray och borsta ut längderna lite svagt med en vanlig hårborste. Då får det både mer volym och ser snyggt ut resten av dagen :)

2012-05-02 @ 15:35:01
URL: http://hdahlberg.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Svaret är Liquid light complex! :)2. Mitt absoluta bästa hårtips för 2012 är att sätta upp håret i en hög donout, håret ser inte fett ut (utan mer glansigt) om det var länge sen man tvättade det! Kör alltid på det! Sen dessutom är det ingen annan som märker att man har en dålig hårdag, sträck på dig och le extra mycket istället! :)

2012-05-02 @ 15:35:45
Postat av: frida

* Svar: Teknologin kallas för Liquid Light Complex* Mitt bästa tips är att göra en fläta i luggen, slänga upp håret i en tofs och fästa fast flätan i tofsen. På så sätt går det snabbt, blir snyggt och om du har lite fett hår syns det knappt!

2012-05-02 @ 15:42:11
URL: http://enfrida.webblogg.se/
Postat av: Emmy

Liquid Light Complex! Mitt bästa tips är att använda hårinpackning gärna medans du tar en avslappnande bad! det är vardagslyx för mig som är småbarnsmamma:)

2012-05-02 @ 15:42:31
Postat av: sophie

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. massa torrschampoo och ett stort leende :)

2012-05-02 @ 15:56:31
Postat av: selma

1. Liquid Light Complex.

2. Mitt bästa hårtips måste vara att sätta upp håret i en knut på huuvudet sedan spreja hårspray över knuten, låt detta vara i en halvtimma och släpp sedan ut håret!

2012-05-02 @ 16:03:37
URL: http://sjedidi.blogg.se/
Postat av: Ina

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

2012-05-02 @ 16:09:29
URL: http://lyssnatillsammaregn.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

2012-05-02 @ 16:12:03
URL: http://mikaelastahlen.blogg.se/
Postat av: Astrid

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Släng upp håret i en slarvig men samtidigt snygg knut och tänk inte mer på det så blir det ingenting som märks av. Andra personer kommer nog tycka att det är skit snyggt och fråga sig hur länge du egentligen stått framför spegeln! ;) Se sedan till att vara nöjd med ditt smink! Känn dig bekväm i dig själv, trots din "bad hairday".

2012-05-02 @ 16:16:01
URL: http://astridasplunds.blogg.se/
Postat av: Alicia - Tonåring med koll på mode

1. Liquid Light Complex

2. Man kan köra på den mycket enkla:

mössan!

Eller om man vill köra på en slarvig knut eller något annat som t.ex en rosett, du vet Lady Gaga's rosett av hår? :)

2012-05-02 @ 16:17:51
URL: http://alexanderoalicia.blogg.se/
Postat av: Soffy

Svar : Liquid light complex teknologi :)2. Mitt bästa tips är att locka längderna lite med en plattång så håret ser lite "busigt" ut, spraya sedan med lite torrschampoo och dra fingrarna igenom det några gånger. Det ser genast ut som du har ett härligt nytvättat hår med fint självfall, vips så blev det en BRA hårdag istället!Kram! / Sofie :)

2012-05-02 @ 16:30:25
URL: http://soffy.blogg.se/
Postat av: Elin Sandelin

Teknologin heter Liquid light complex.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att använda torrschampoo om man har det tillgängligt och sen sätta upp det i en slarvig knut, då ser det ut som att det är meningen att det ska vara lite ruffsigt och ruff. Piffa till varianten med en fläta längs sidan eller i luggen.

2012-05-02 @ 16:31:51
URL: http://eelinmarlenesandelin.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Liquid Light Complex

2, Jag brukar sätta upp håret i en donut, då stannar allt hår på plats (ibland med hjälp av hårspray) och det syns inte lika bra om håret är t.ex. inte tvättat på rätt länge :)

2012-05-02 @ 16:37:29
URL: http://photodot.blogg.se/
Postat av: Alva - Fashionupdates

1. Liquid Light Complex Teknologi

2. Fiskbensflätan är min räddare i nöden vid dåliga hår-dagar. Annars funkar bakpulver ganska bra som torrschampoo.Jättekul med tävling. Nu är det bara att hålla tummarna :)

2012-05-02 @ 16:37:47
URL: http://fashionupdates.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

1. Liquid Light Complex teknologi

2. om mitt hår står åt alla håll och kanter och är elektriskt så försöker jag fixa det med mousse, men när den är slut så funkar bodylotion, använd det till armar eller något och det finns oftast kvar ett lätt lager på händerna efteråt, då stryker jag försiktigt över håret så kan jag vara lugn resten av dagen! :D

2012-05-02 @ 16:40:43
URL: http://sajn.blogg.se/
Postat av: Annie

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Om du har bråttom är det nog lättast att bara sätta upp håret. Om man har lite mer tid föreslår jag att blöta hela håret så löser sig allt.

2012-05-02 @ 16:48:22
URL: http://anniethorbjornsson.blogg.se/
Postat av: Louise^^

1. Liquid Light Complex-teknologi

2. Mitt tips för en bad hair day faktiskt peruk! Jag tror alla nån gång har känt "Ååhh jag är så trött på min hårfärg! Jag behöver en förändring!" Och att färga håret är ju ganska drastiskit, och då är ju peruk perfekt! + att man kan ha typ alla färger; från grått till knallrosa! Och om man inte ska ha peruken varje dag, jättelänge måste den ju inte vara jättedyr eller hålla i flera år. Det kan bara vara en kul grej och perfekt om man har en dålig hårdag :D

2012-05-02 @ 16:49:18
URL: http://greenroom.blogg.se/
Postat av: Louise

Liquid Light Coplex teknologi

Dra till på en stor hat för en lyxig känsla! Om man inte har tillgång till hat, så älskar jag turbaner. Varför inte fixa till en egen unik med favoritsjalen & lite hårnålar ?

2012-05-02 @ 16:56:16
Postat av: Rebecka

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day flätar jag håret ner åt sidan, sen sätter på en snygg mössa! Ser både avslappnat och snyggt ut! :D

2012-05-02 @ 16:56:43
URL: http://rebeckamanda.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Då jag vaknar med världens ruffs så brukar jag spraya lite torr schampo för ytterligare volym och sen lite vax på topparna så det inte ser lika frissigt ut.

2012-05-02 @ 17:17:53
URL: http://klubbmonster.blogg.se/
Postat av: ida

1.Liquid Light Complex teknolog

2.Om jag har en bad hairday brukar jag sätta upp det i en tofs eller fläta en inbakad fläta, funkar alltid! :)

2012-05-02 @ 17:20:18
URL: http://adasfoto.blogg.se/
Postat av: S A R A

1. Liquid Light Complex

2. Att sätta upp håret är min räddare i nöden då jag har en bad hairday! och sticker det upp för mycket hår så kan man ta en tandborste och stryka på vatten med + lite utgnuggad tandkräm. :)

2012-05-02 @ 17:27:11
URL: http://ssaralu.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är gärna med och tävlar. Liquid Light Complex teknologi är mitt svar och mitt tips till badhairday dagarna är att blöta håret och göra en fläta och föna håret med flätan i så får man jättefina lockar :)kram

2012-05-02 @ 17:30:41
URL: http://berntssonemelie.blogg.se/
Postat av: Sussi

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Stanna hemma.

2012-05-02 @ 17:34:30
URL: http://parcepio.blogg.se/
Postat av: Lina

1. Light Complex teknologi2. En dålig hår dag för mig är då håret ligger slimmat

mot huvudet samt inte lyssnar på plattången/locktångens befallningar. MEN DÅ brukar jag tupera håret och göra det lite crazy och sätta det i en lite galen slarvig inbakad fläta eller att sätta upp den i en slarvigt gjord hästsvans. Hästsvansen brukar då ha mycket volym.När jag har smutsigt hår brukar jag platta det och ha backslick. Riktigt snyggt!

2012-05-02 @ 17:41:16
URL: http://tiredlaugh.blogg.se/
Postat av: Molly❤

1. Teknologin heter Liquid Light Complex

2. Istället för att sätta upp håret i en ful slarvig tofs så brukar jag bara platta håret, kamma igenom det med en kam (lite lätt bara annars så tappar man all volym) och sätta upp det i en slät, hög tofs och ta lite mousse på själva hästsvansen så den ligger still resten av dagen! Då ser det ut som om man har satt upp håret fint och anstrngt sig istället för att det var en nödlösning.

2012-05-02 @ 17:46:30
URL: http://foggy.blogg.se/
Postat av: kajsa

1.Liquid light complex teknologi

2. Jag har många dåliga hårdagar men räddar alltid humöret med en fin fläta i luggen och ett starkt läppstift. då fokuserar folk blicken på det och ingen ser mitt lite smutsiga/rufsiga hår :)

2012-05-02 @ 18:10:14
Postat av: CissiG

Liquid Light Complex

Bad Hairday: Låt det vara. Imorgon är en ny hårdag!

Mvh Cissi

2012-05-02 @ 18:21:36
URL: http://gripcissi.blogg.se/
Postat av: Lisa

Teknologin heter Liquid Light Complex

Om mitt hår är ofräscht brukar jag duscha :P

2012-05-02 @ 18:21:46
URL: http://lisasoderlund.blogg.se/
Postat av: felicia

Liquid Light Complex teknologiNär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det lite snabbt och sätta upp håret i en knut eller vanlig hästsvans och sedan dra på mig en keps

2012-05-02 @ 18:22:41
URL: http://feliciarosenlunds.blogg.se/
Postat av: BeautyAddicted

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

2012-05-02 @ 18:23:15
URL: http://beautyaddicted.blogg.se/
Postat av: josefine lundberg

Liquid Light Complex teknologiVid en bad hair day så skulle jag rekomendera Kérastase olja som gör håret mjukt och fint. Har inte haft råd med en riktigt flaska, utan bara provat tester och oljan har verkligen fungerat superbra! Efter att ha satt i oljan skulle jag nog sätta upp håret med hjälp av en såkallad Donut :)Har man flottigt hår så rekomenderar jag torrschampo istället för olja!

2012-05-02 @ 18:26:10
URL: http://juicyandfine.blogg.se/
Postat av: Louise

Liquid Light Complex teknologi.

Gnugga i lite torrschampo/dust it eller varför inte maizenamjöl eller potatismjöl för att få håret luftigt och volym.

2012-05-02 @ 18:26:43
URL: http://louiselonning.blogg.se/
Postat av: Lottie

Liquid Light Complex

Badhairdays funkar inte!Har inget tips som gör en bad hairday till en bra, men sätt upp håret i en slarvig knut eller tofs - inte för stram. Sen är torrshampo alltid soft. Sen om man nu vinner detta kanske man slipper så många bad hairdays ;)

2012-05-02 @ 18:26:52
URL: http://charlotta.nu
Postat av: Jenny

Liquid Light Complex.Här är mina 5 bästa tips vid en "bad hair day":

1. Torrschampo!! Min räddare i nöden.

2. Ibland kan det bara räcka att ändra benan åt andra sidan eller varför inte mittbena? Att byta från sin "vanliga" bena gör så att håret får sig ett litet luft ;-)

3. En slarvig knut eller slimmad hästsvans.

4. Keep it simple. Hårband eller ett fint diadem kan göra mycket.

5. Flätor, flätor, flätor!Håller mina tummar hårt då jag verkligen vill ha dessa produkter! Tack för en bra blogg.

2012-05-02 @ 18:38:36
URL: http://buppan.blogg.se/
Postat av: moa

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Jag har oftast dåliga hårdagar, och då brukar jag oftast tupéra mitt hår, och sätta upp det i en stor bulle högt uppe på huvudet. Sedan sprejar jag torrschampoo och till sist sätter jag på mig ett bandana, (oftast med knuten uppe på huvudet). Duschar eller bara plattar igenom håret lite snabbt (men att volymen fortfarande sitter kvar) är också ett alternativ.

Kram! :)

2012-05-02 @ 18:50:16
URL: http://entiirelymoa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Liquid Light Complex.Mitt tips för en badhairday är att använda torr schampo för att få lite volym och samtidigt ta bort det fettiga, ibland funkar det också med silikon droppar för att forma det bärre, ta bort elektriska hårstrån och samtidigt skydda det!

2012-05-02 @ 18:54:17
URL: http://essj.blogg.se/
Postat av: malin

Liquid Light Complex teknologi! En dålig hårdag för mig är när håret är fett eller när luggen inte vill som jag vill och då tar jag fram torrshampoot, gör en fläta eller en enkel snurr i luggen eller så tar jag på mig en snygg chillig mössa som jag trivs i!

2012-05-02 @ 19:03:27
URL: http://bigcityattitude.blogg.se/
Postat av: Emma Jonsson

Liquid Light Complex teknologiNär mitt hår ser sådär ofräscht flottigt ut brukar jag spraya lite torrshampoo i hårbottnen, borsta genom håret mycket och noggrant med en svinhårsborste "fördelar" fettet i längderna (låter skitäckligt, men syns mycket bättre).

Sen kan man antingen göra en snygg inbakad fläta eller en rufsig hästsvans, och vips så är den dåliga hårdagen inte lika dålig längre!

2012-05-02 @ 19:03:32
URL: http://emmasaralinnea.blogg.se/
Postat av: J O H A N N A

1. Liquid Light complex technology

2. Jag sätter upp det i en hög stram ponytail. Quick & simple! Husmorstips...att jag trär en plastpåse över huvudet medan jag har en inpackning, duger det? ;)

2012-05-02 @ 19:16:15
URL: http://gandhis.blogg.se/
Postat av: Maja

liquid light complex heter teknologin som är hemligheten.Mitt bästa bad-hair day tips är det gamla vanliga, tupera faktiskt, och sätta upp i en slarvig tofs eller knut. Eller att sätta upp en slickad stram tofs. Så för att sammanfatta, tofs!

2012-05-02 @ 19:18:09
Postat av: Karolina Lööf

1. Liquid Light Complex teknologi2: Har du riktiga produkter från början så får du aldrig en bad hairday för det första! Annars värmeskydd, lilla voluminin för volym och fäst upp.

2012-05-02 @ 19:23:25
Postat av: Agnes Hesthamar

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

2012-05-02 @ 19:33:46
Postat av: Ulrika

Liquid Light ComplexSätt upp håret i en toffs eller knut.

2012-05-02 @ 19:50:49
Postat av: Avan

Liquid Light Complex teknologi

Sätta upp håret i en stram hästsvans eller en slarvig knut, funkar alltid! ;) Haha brukar också lägga vetemjöl ibland :)

2012-05-02 @ 19:53:33
Postat av: Leila

Liquid light ComplexJag brukar spraya håret med massa hårspray så att det nt ska se så fettigt ut och sedan sätter jag upp det i en toffs.

2012-05-02 @ 20:11:58
Postat av: asta

den heter Liquid Light Complex. :)när jag har en dålig hårdag så sätter jag oftast upp håret i en söt hög knut som jag sen gör så att den ser ganska så sliten ut. knuten ser modern ut och den är effektiv och snabb att göra :)

om jag inte sätter upp håret i en knut/bulle så gör jag en inbakad fläta på sidan och sedan löser upp den lite så den också ser ganska så sliten ut.

använder ibland torrshampo som faktiskt funkar väldigt bra :) kram <3

2012-05-02 @ 20:17:25
URL: http://pa
Postat av: Hanna

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa tips för en bad hairday är att inte tänka på det! Oftast är det bara du själv som tänker på att benan inte ligger helt rätt eller att du inte fick exakt volymen du ville ha. Är håret flottigt kan du sätta upp det i donut. Snyggt, och ingen kommer märka att det är smutsigt! =)

2012-05-02 @ 20:24:46
URL: http://hannalangstrom.blogg.se/
Postat av: josefin

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har flotting hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

2012-05-02 @ 20:34:29
URL: http://josiesbook.blogg.se/
Postat av: Hannah

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day så brukar jag spraya i lite torrschampo (baby powder eller bakpulver fungerar precis lika bra!!) i hårbotten, tupera hela håret lite lätt och se fixa till en slarvig fiskbensfläta, supersnyggt :)

2012-05-02 @ 20:40:17
URL: http://limeleaf.blogg.se/
Postat av: Sandra

Liquid Light Complex teknologi.

Om jag har en dålig hårdag så brukar jag göra två inbakade flätor längs ned hårfästet som jag sedan fäster ihop i nacken. Då gör det inget om håret är frissigt, för skriva flätor är snygga! Det gör inte heller något om man har fett hår, för det syns inte lika mycket när flätorna är gjorda vilket är bra!

2012-05-02 @ 20:46:51
Postat av: jennifer

Liquid Light Complex

Jag brukar sätta upp håret i en bulle och på med lite torrshampoo så fixar det sig!

2012-05-02 @ 20:48:54
Postat av: Johanna Ek

Postat av: Johanna Ek

1. Liquid Light Complex heter teknologin!

2. När jag har en dåig hårdag så brukar jag gå och duscha - beroende på om det är flottigt eller inte - annars så plattar jag håret och stoppar upp det i en stram hästsvans! Annars gör jag gärna två flätor som går på ena sidan av hubet - vanliga - som man sedan stoppar ihop med klämmor efter att ha gjort dom lite slarviga! :D Funkar alltid för mig, men jag vet inte hur det är för andra ;)

Annars tar jag och lägger fokus på ögonen så det är dom man tittar in i och inte håret ;)

2012-05-02 @ 20:54:35
URL: http://misslala.blogg.se/
Postat av: Jennie Tideman

1. Liquid light complex.

2. Att tupéra håret och sedan sätta upp det i en boll/knut på huvvet och då blir den stor och fluffig, väldigt snyggt, enkelt och går fort att göra!

2012-05-02 @ 20:58:39
URL: http://jenniekristinamargareta.webblogg.se/
Postat av: Yoice

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Mitt bästa tips för en bad hair day är att skita i håtet och vara glad över att man ens har hår på huvudet, dock kan man inte alltid lyckas med håret, men en dålig hårdag har alla någon gång!

2012-05-02 @ 21:05:14
Postat av: Vilma

Teknologin heter: Liquid Light Complex.Jag brukar spraya lite torrschampo om det ser fettigt/smutsigt ut, sätta fast det i en hög hästsvans och spraya lite hårspray på så att det hålls. Då brukar jag satsa mer på kläderna i stället, kanske en fin tröja med smycken till? Så brukar jag göra i alla fall! :)

2012-05-02 @ 21:06:17
Postat av: Emilia - mamma till Livia

Liquid Light ComplexInbakad fläta funkar alltid på mig, både snyggt och man kan "dölja" håret ;)

2012-05-02 @ 21:07:17
URL: http://emiigull.blogg.se/
Postat av: Anne

1. Liquid Light Complex

2. MÖSSA! :D

2012-05-02 @ 21:20:51
URL: http://annewerner.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex2. När jag har en dålig hårdag så brukar jag alltid sätta upp det för att försöka dölja det. Jag brukar sätta upp håret i en hästsvans eller göra en inbakad fläta. Om håret känns fett så sprayar jag alltid på räddaren i nöden, nämligen PROFFS torrschampo! Och är hårdagen så dålig att ingenting funkar, så tar jag på mig en mössa. ;-)

2012-05-02 @ 21:21:15
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej! Skulle verkligen behöva produkterna mitt hår är slitet och inte alls fint. Med dem produkterna skulle det säkert hjälp mig och ´mitt "håriga" problem.

Tacksam om jag skulle få hem sakerna :D !

Jag deltar i tävlingen! Xoxo ;)

2012-05-02 @ 21:25:18
URL: http://theresofsweden.blogg.se/
Postat av: Hey

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Ett fantastiskt och lätt (alltid tillgängligt) litet dust som gör en dagen-efter frilla busig är inget annat än ett par nypor mjöl! Ett grymt sommartips för en snabbfixad beach look! Or else, en mössa fniss. PUssis från Hey

2012-05-02 @ 21:36:29
URL: http://josefinhey.blogg.se/
Postat av: Adina

Liquid Light Complex!Precis som du nämner att mjöl är bra för hårbotten så funkar faktiskt babypowder lika bra! Det drar liksom åt sig det feta i hårbotten och sen är det bara att borsta ur håret! :)Vill man köra på en mer vanlig metod så tycker jag att en stram toffs eller en bulle är väldigt snyggt och enkelt. Sen öser man på med hårspray så att allt håller sig på plats.Jag tycker även att det är viktigt att fokusera på andra detaljer, exempelvis klädsel. Just för att dra bort fokus från håret! :)

2012-05-02 @ 21:41:47
URL: http://byadinarebecca.blogg.se/
Postat av: Angelika

1. Liquid Light Complex

2. när jag har en dålig hårdag brukar jag vara extra varsam om håret när jag fixar det. Bara för att det är slitet och slarvigt betyder inte att du måste göra det ännu värre!

Jag borstar det noga innan jag sätter upp det i en stram toffs och lägger i lite leave in balsam i håret innan jag sätter upp det i en lagom slarvig bulle. På så sätt får håret vård som det samtidigt ser snyggt ut!kram angelika

2012-05-02 @ 21:48:25
URL: http://byangelika.blogg.se/
Postat av: Jenny

teknologin är Liquid Light Complex :D!!Mitt bästa tipps på en dålig hårdag är att ha i

Kerastase nectar thermique och sedan locka håret lite lätt (:!!

2012-05-02 @ 21:50:16
Postat av: j u l i a

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo i hårrötterna suger omedelbart upp överflödigt fett och ger dessutom ett litet volymlyft, lite Dust it alltså! :)2012-05-02 @ 21:51:00
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/
Postat av: AL

Liquid Light Complex teknologi.

Då jag har en sk. bad hairday så brukar jag göra en halvslapp och slarvig knut på huvudet, den ska se lite lös ut, då är den som snyggast enligt mig.

Men om jag istället vill se lite mer tillfixad ut så brukar jag använda torrschampoo sen ta på mig en mössa och locka topparna eller bara luggen för att slippa visa det allra värsta.

2012-05-02 @ 22:01:49
Postat av: josefin

liquid light complex teknologiSätt upp i en stram hästsvant eller knut eller i en slarvig fläta, vanlig som inbakad! Sen hårspray och sen - Klart :D

2012-05-02 @ 22:18:45
URL: http://josefinfoto.se/
Postat av: maria

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

2012-05-02 @ 22:37:41
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: M.F

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag tycker inte om när mitt hår är torrt och ''frissigt'' så då använder jag silikondroppar så håret blir lenare, mjukare och då ser det inte så illa ut. Är mitt hår fettigt brukar jag tuppera det lite och göra lite lockar så helheten blir fint och så att man inte bara fokuserar på hårbotten. Annars kan man bara göra en inbakad fläta =)

2012-05-02 @ 22:46:02
Postat av: susan

1. Liquid Light Complex kallas teknologin.

2. Mitt bästa tips är torrschampoo! Helt klart en räddare i nöden när håret känns fettigt. Annars funkar alltid en vanlig hästsvans, snyggt och enkelt!

2012-05-02 @ 23:03:00
Postat av: Ida

Liquid Light Complex teknologi.

Torrschampo funkar i alla lägen men om det skulle vara riktigt hemskt finns det alltid en mössa! :)

2012-05-02 @ 23:03:33
URL: http://pellersson.blogg.se/
Postat av: karin

1. Liquid Light Complex!

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta, särskilt inte om man har långt hår som lätt blir torrt i topparna och som kanske också är färgat eller slingat. Håret vänjer sig snabbt med att inte bli tvättat varje dag och efter två-tre veckor blir det inte längre fett i hårbotten. Man kan använda torrshampoo mellan tvättarna för att dra ut på tiden ytterligare. Jag lovar att antal bad hair days blir färre genom att göra såhär då håret blir friskare och hälsosammare. Oavsett vilken frisyr man har eller vilken stylingprodukt man använder kan det aldrig dölja ett skadat hår! Tvätta håret mer sällan är därför mitt tips! :)

2012-05-02 @ 23:08:57
URL: http://styleandthecity.se
Postat av: Anna med A

1 Liquid Light Complex teknologi.Vid en dålig hårdag kan man använda sig av torrshampoo eller bakpulver som också fungerar. En slarvig knut döljer en dålig hårdag och under sommartid kan man gömma håret under en hatt!

2012-05-02 @ 23:16:08
URL: http://annaavs.blogg.se/
Postat av: Sara Kinnefors

1. Liquid Light Complex teknologi2. Har man en dålig hårdag får man helt enkelt se sig själv i spegeln och inse att man är jävligt snygg ändå.

Fungerar inte det är ett bra tips att åka buss och att i huvudet bedömma de andra passagerarnas hår på en skala från 1-10.Annars kan man göra som alla andra säger och göra en snygg inbakad fläta, sätta upp håret i en stram knut eller bara dra fingrarna igenom håret med ett glansserum och sätta upp det yttersta håret med spännen :)2012-05-03 @ 00:03:11
URL: http://sarakan.blogg.se/
Postat av: neyra

1. Liquid Light

2. Det är inte alls avancerat, man gör det enklaste och det är vad alla kan göra man behöver inte kunna detta ( som inbakade flätor en del kan det inte ) detta kan verkligen alla, och det är att borta igenom håret spreya lite torrshampo och sen sätta upp håret i en hästsvans så det ser lite fläshigt ut men ändå enkelt. Detta tar inte lång tid man kan göra det vart man än befinner sig

2012-05-03 @ 00:37:02
Postat av: Annika

1. Liquid light complex

2. Man fixar snabbt till "Lilla My"-frisyren. (lilla My från Mumindalen alltså)

2012-05-03 @ 01:00:04
Postat av: angelica

1. Liquid Light Complex teknologi

2. mitt absoluta bästa tips är torrshampoo, men om du inte har det hemma så kan man använda talkpulver eller potatismjöl på samma sätt men man får vara mycket försiktig och inte ta för mycket för då blir du vit hårig :)

2012-05-03 @ 01:40:38
Postat av: Moa

den kallas: Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa "bad hairday - tips" är nog att spraya hela håret med ett bra torrshampo och sedan sätta upp håret i en hög svans/knut, det brukar rädda en del!

2012-05-03 @ 07:26:50
URL: http://vbgmode.blogg.se/
Postat av: leila

Den heter Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle säga tupperingkam, spray och ett par händer gör susen på en dålig hårdag!Har du fettig hår, släng upp det i hästsvans och slick- kamma håret bak och lägg det i en knut och spraya på lite vanligt spray, och done, du får snyggaste frisyren! chict, slappt men riktigt snyggt!p.s jag skulle verkligen uppskatta dessa produker! P.s din blogg är ju inte heller så pjåkig :)

2012-05-03 @ 07:45:23
URL: http://brightenladys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Liquid Light Complex teknologi.

När jag har en bad hairday så drar jag på mig min badhairday mössa!

2012-05-03 @ 07:46:44
URL: http://vivalamikaela.blogg.se/
Postat av: Tina

1. liquid light complex technology

2. Mitt smartaste tips är kamma igenom håret med fingrarna, så det inte blir flygit eller så av bortse eller kam, annars så ha det uppsatt i en hästsvans.

2012-05-03 @ 08:23:22
URL: http://ethiriel.blogg.se/
Postat av: Towis - its about me wherever I am.

1. Light Complex teknologi

2. Om man har blont hår som jag och försöker att inte tvätta det för ofta är ett kanontips att använda sig av potatismjöl när håret känns flottigt. Funkar superbra, gnugga in, föna lite och håret ser som nytt ut!

2012-05-03 @ 10:04:15
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex2. Om håret känns fettigt och omedgörligt, brukar jag ta lite handtvål i håret, bara en gnutta! Det blir nästan som torrschampo, och ger dessutom lite mer volym.Sedan rekommenderar jag en slarvig knut och lite hårspray. På några minuter är en snygg frisyr fixad, som passar till allt!

2012-05-03 @ 10:09:35
URL: http://mandaks.blogg.se/
Postat av: ellen

1.Liquid Light Complex

2. Jag har problem med torrt hår så jag brukar göra inpackningar på saker jag hittar i köket. Något jag alltid slänger i är äggula eftersom det innehåller massa bra fett och protein. Olivolja är också väldigt bra.

2012-05-03 @ 13:00:42
URL: http://ellencsordas.se
Postat av: Emely

VIlken härlig tävling!

1. Liquid light complex

2. Tupera håret och sätt upp det i en tofs eller knut. Coolt och 60-tals aktigt!

2012-05-03 @ 13:20:16
Postat av: Emmie

2012-05-03 @ 14:38:48
Postat av: Emmie

1. Teknologin heter Liquid Light Complex :)

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att göra en inbakad fläta. Det gör ingenting om det blir slarvigt, det är bara snyggt!

2012-05-03 @ 14:39:26
Postat av: Anonym

1. Liquid Light Complex2. Jag börjar sätta upp håret i en tofs när jag vaknar sen spreja med lite hårspray så att håret blir strikt, sen tar jag ut tofsen och borstar innan jag går någonstanns :)2012-05-03 @ 14:55:39
Postat av: Johanna

1. Liquid light complex. 2. Slänga i lite torrshampo och fixa en snygg, slarvig uppsättning. Pilla inte i håret under den, det blir bara värre. Men framförallt -le! Ingen annan än du ser de där hårstråna som ligger fel eller om håret är lite smutsigt. Le och va glad för ditt fina hår!

2012-05-03 @ 15:05:50
URL: http://Http://sanghee.blogg.se
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en hair-dount

2012-05-03 @ 17:47:50
URL: http://amisamandas.blogg.se/
Postat av: ISABELLE

1. Kérastase lanserar Cristalliste med Liquid Light Complex teknologi.2. Om jag vaknar en morgon med super fettigt hår så brukar jag snabbt blöta ner hårbotten (vid benan) i handfatet och tvätta med lite tvål sedan föna/handdukstorka tills det är nästan helt torrt och använda den vanliga frisyren jag alltid brukar ha, det ser precis ut som vanligt :)

2012-05-03 @ 17:57:39
URL: http://isabelleolofsson.se
Postat av: Anonym

Svaret är: Liquid Light Complex.Jag brukar oftast sätta upp mitt hår i en lite sned hästsvans, funkar alltid för mig!:))

2012-05-03 @ 18:07:20
Postat av: Malin

*Teknologin heter Liquid Light Complex

*Mitt tips för en dålig hårdag är att slänga upp håret i en knut på huvudet, den kan vara stram, slarvig, ruffsig eller riktigt snyggt snurrad! En väldigt varierande frisyr som Trollar bort bångstyrigt eller smutsigt hår!Perfekt en dålig hårdag!!

2012-05-03 @ 18:42:49
URL: http://lovetodance.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Sätt upp håret i en snygg toffs tills du ska tvätta håret nästa gång (tvätta endast håret två gånger per vecka).

2012-05-03 @ 18:53:30
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: johanna :)

Svar: Liquid Light Complex heter teknologin dom använder!Mitt tips mot "bad hair-day" är att bara stanna hemma och inte visas offentligt. Nej men det bästa tipset tycker jag är att bara strunta i det och bjuda på det lixom. Alla har sämre hår dagar och håret kan itne vara perfekt hela tiden. :)

2012-05-03 @ 19:11:34
URL: http://kristallklar.webblogg.se/
Postat av: Elin

Det vore underbart att vinna dessa produkter, dom skulle i alla fall bli väll använda :) Men svaret är liquid light complex teknologin!Mitt bästa tips är att sätta upp hela håret i flera flättor eller två tjocka, duscha håret ordentligt och föna. Släpp sedan ut flättorna och spreja lite hårsprej i, du kommer att få otroligt fin volym och lockar <3!hoppas ni gillar tipset!

2012-05-03 @ 19:27:43
URL: http://kardemummabullen.blogg.se/
Postat av: Nora

Liquid light complex heter det.Mitt tips är nog att använda torrshampo. En bulle eller tofs gör att man inte fokuserar på håret som annars hänger fint på axlarna. Jag brukar oftast göra upp en slarvig bulle, så att det ska se lite slarvigt ut, så det gör inget att det ser fettigt ut eller frissigt. Det blir en del av frisyren.Hoppas jag vinner :)

2012-05-03 @ 19:42:21
Postat av: LouiseMonica

- Liquid Light Complex teknologi

- Mitt tips är att bara slänga upp håret i en slarvig knut. ♥

2012-05-03 @ 19:51:06
URL: http://louisemonica.blogg.se/
Postat av: Ellen Pettersson

Svar: Liquid Light Complex teknologiBästa knepet är att ALLTID avsluta din dusch med att luta huvudet fram och skölja håret i iskallt vatten. Vilket gör att kluvna toppar och små strån som spretar ut drar ihop sig. Det gör att håret ser mindre slitet ut och får mer glans. Det funkar verkligen.Håller tummar och tår,

för att vinna detta till mitt hår <3

2012-05-03 @ 20:52:09
URL: http://alltomellen.blogg.se/
Postat av: julia.

1. Liquid Light Complex teknologi

2. så fort du vaknar så släng upp håret i två flätor som du sedan tar ur. Och voila så har du fint lockigt hår detta brukar bli finare då man inte har nytvättat hår. Om man vill så kan man spraya lite saltvattenspray och kanske fläta något fint i luggen.

2012-05-03 @ 21:11:37
URL: http://byjuliaaa.devote.se
Postat av: Karolina

Liquid Light Complex heter teknologin :)Jag brukar ta lite torrschampoo och sedan slänga upp en halvslarvig knut bara. Men det brukar funka att göra en slickad hästsvans också!

2012-05-03 @ 21:47:20
URL: http://karolinaborg.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex

2. Sätt upp håret i en boll och fixa med en hairdonut, det ger håret en snygg look även till dom med dålig hårdag ;)

2012-05-03 @ 21:47:27
URL: http://amisamandas.blogg.se/
Postat av: tina

Den kallas Liquid Light Complex :)När jag har en dålig hårdag så sätter jag bara upp mitt hår i en ''boll'' som tingeling i peter pan och sen tar jag lite torrschampo på om det ser för fettigt ut :)

2012-05-03 @ 21:53:57
URL: http://tinapalme.blogg.se/
Postat av: Märta

Den kallas liquid light complex, och när jag har en dålig hårdag smäller jag upp en boll mitt på huvudet, direkt när jag gått upp ur sängen. Alltså, jag tittar mig inte ens i spegeln. Då lyckas man fånga den där slarviga looken, som de så vackert kallade det i en tv-reklam en gång i tiden "hans personliga favorit- morgonruffset".

Eventuellt, om detta inte fungerar, och jag fortfarande ser ut som en kvast när jag väl avancerar mig till spegeltittande, lägger jag ner boll-planerna, och gör en halvinbakad fläta i luggen på ena sidan. Låter kanske knepigare än vad det är. Busenkelt! Tar helt enkelt och gör en inbakad fläta åt pannan till, men den delen av flätan som är in mot huvudet flätar man som vanligt. Sen är det bara att slänga upp allt i en tofs och "puffa" till det lite. Får alltid en massa kommentarer om att "jädrar märta, vad snygg du är i håret". Bad hair day, you know!

2012-05-03 @ 22:29:15
URL: http://mjansson.blogg.se/
Postat av: FrejaLiquid light heter teknologin i de fina hårprudukterna jag gärna vill vinna.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en stram hög hästsvans och sedan linda en liten del av håret runt hårsnodden och fästa med hårnål. Snyggt, enkelt och skitbra när man har fett hår men inte tid att duscha för håret ser bara fint och glansigt ut.

2012-05-04 @ 02:25:34
Postat av: Patricia♡

1. Liquid Light Complex heter teknologin

2. Jag har inga husmorsknep, men att sätta upp håret i en "lilla my" tofs eller göra en lite lätt slarvig fläta gör att ingen kommer tänka på att din hårdag inte är den bästa.

2012-05-04 @ 08:48:25
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Vera

1. Liquid Light Complex

Mitt bästa tips är Kèrastase Bain Volumactive schampoo och samma märke på inpackning! Alltså jag hade världens tunnaste hår, tänk erat bebishår, så tunt är mitt fast långt och fjunigt. Och jag har prövat allt och då menar jag allt. Alla schampoon, tupera, föna, spraya, bakpulver och extenions. Men det var inte förrän jag prövade Kèrastase Bain Volumactive schampoo som mitt hår förvandles till strippigt bebishår till Beyonce (okej inte riktigt Beyonce, men nästan)och jag fick världens volym!!

Så eftersom jag älskar Kérastase och din blogg så vill jag så gäärna vinna!

2012-05-04 @ 09:26:56
Postat av: Sandra

Liquid Light Complex heter den teknologin.Som tips på en otroligt dålig hårdag med extra mycket fett är att göra något riktigt busigt med situationen. Det slarviga och det ovårdade kan ge en tuch. Sen ljuger jag om jag säger att hårsprayen inte är min bästa vän dessa dagar. Och nej, alla dagar förbättrar den inte min hemska look men den sätter någon form av krydda på moset. Ett annat tips är att leva ut sina barnglada

2012-05-04 @ 09:32:17
URL: http://iminverklighet.blogg.se/
Postat av: Sandra

Liquid Light Complex heter den teknologin.Som tips på en otroligt dålig hårdag med extra mycket fett är att göra något riktigt busigt med situationen. Det slarviga och det ovårdade kan ge en tuch som min sambo kan säga, haha. Sen ljuger jag om jag säger att hårsprayen inte är min bästa vän dessa dagar. Och nej, alla dagar förbättrar den inte min hemska look men den sätter någon form av krydda på moset. Ett annat tips är att leva ut sina barnglada sidor och dra Pippi fläter. Vackert behöver inte vara uppsättning som heter duga eller Lauren Conrad lockar ;)

2012-05-04 @ 09:34:52
URL: http://iminverklighet.blogg.se/
Postat av: tildamilda

1. Liquid Light Complex2. Jag använder mycket torrshampoo istället för att tvätta håret så ofta. Skulle håret stå åt alla håll & kanter brukar jag göra en inbakad fläta.

2012-05-04 @ 10:28:02
URL: http://tildaadahl.blogg.se/
Postat av: Alexxa

Ååh detta vill jag också prova. Har samma problem som du hade med ditt hår och hårbotten! Nu håller jag tummarna.1. Liquid light complex teknologi

2. Vi blondiner (men även andra hårfärger) kan lätt få en liten grönaktig skiftning i håret. En slags grön beläggning som kommer ifrån vattnet. Bästa tipset att få bort detta är att tvätta håret med TREO (köps på affären). Lös upp 2-3 tabletter i ett glas med lite vatten och gnugga sedan in i håret. Lös upp en tablett till i ett helt glas vatten. Skölj håret med denna. Låt sitta en liten stund och tvätta håret sedan som vanligt. För extra glans och lyster skölj hår och hårbotten med en kanna med kallt vatten som fått stå med 2 påsar kamomillte :)

2012-05-04 @ 11:12:27
Postat av: Jasmin

Hej! Svaret är liquid light complex technology.

Jag brukar bara släppa ut håret särskilt när det är kortare nu och låta lockarna falla. Det piggar upp ansiktet o med lite torr schampo samt anti frizz på topparna är dagen räddad.

Tyvärr är mitt hår OCh hud extremt torr.det enda dåliga genen jag ärvt av mamsen. Det skulle glädja min själ att få prova dessa produkter.

2012-05-04 @ 12:28:00
URL: http://velvetdreams.blogg.se/
Postat av: Adela

1:Teknologin heter Liquid Light Complex.

Mitt bästa husmorsknep är att testa att sova med olivolja i håret (dock inte i topparna,då det blir fettigt) över natten,håret blir glänsande,mjukt och livfullt. Om du bara har en morgon på dig,gnugga in lite torrschampo i hårbottnen,fluffa upp håret och sätt upp i en hårdonut. Avsluta med hårsprej,klaart!

Tack för en rym blogg;)

2012-05-04 @ 13:04:19
URL: http://zockertopparna.blogg.se/
Postat av: Linkan

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag använder torrschampoo (som jag ser att jag ute är ensam om att göra) och gör en inbakad fläta. Sen är det en bra idé att bära ett ganska stort, kort och färgglatt halsband! Då stjäler det uppmärksamheten från håret! ;)

2012-05-04 @ 13:14:38
URL: http://linkanfemme.blogg.se/
Postat av: kattasfett

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo

hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att

använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling"

kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut

utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

2012-05-04 @ 13:41:28
URL: http://kattasfett.se
Postat av: kattasfett

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

2012-05-04 @ 13:44:59
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Kristina

1. Liquid Light Complex teknologi!

2. Mitt bästa tips är att spraya håret när du håller huvudet upp och ner för att få en massa volym, samla sedan allt hår i en stor knut bak på huvudet.

Dekorera med en fin klämma med en blomma på, då känner man sig genast mycket finare trots att man har en badhariday!

2012-05-04 @ 14:37:10
URL: http://kickanattiofem.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej! :D Jag skulle verkligen behöva vinna detta hårvårdskit. Sparar för att få långt hår men har problem med att mina tunna hårstrån är sköra och topparna blir lätt slitna.1. Liquid Light Complex teknologi!2. För att fixa håret snabbt skulle jag blöta det lätt och ha i enbart balsam (inget schampoo). Det går snabbare och så får håret fukt och näring utan att torka ut. Föna håret lätt med en rund borste för volym. Det blir en naturlig och fräsch look för den som har lockar eller inga lockar! Obs. Ta med hårsprayen i väskan för att bättra på volymen under dagen!

2012-05-04 @ 14:39:06
URL: http://happyhappenings.blogg.se/
Postat av: helena

Teknologin heter liquid light complex.mitt bästa tips är att fukta håret med vatten och sen ta en massa mousse i håret och ruffsa runt. Det går snabbt och ger en massa volym på ett kick

2012-05-04 @ 14:47:51
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Fanny

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

2012-05-04 @ 17:31:36
URL: http://fannygustafsson.blogg.se/
Postat av: Angelica

Teknologin heter liquid light complex.--Jag har samma problem som dig Daniella med håret. Finns inget som hjälper och vem har lust att stå och vänta i 5min och frysa för att man måste vänta med att duscha ur någon hårinpackning eller så.Nu när jag är gravid fick jag bra hår, tjockt. Men läste till min besvikelse att man får tjockt hår när man är gravid men att det försvinner sedan efter förlossningen :( Vad ska man göra då? När tiden kommer att vara mindre till att sköta sitt hår?Mina tips:

-Keps.

-Uppsatt.

-Hårnålar och försöka få bort håret från ansiktet när håret är rent och fräscht, för annars kan de lätt "fetta" till sig från ansiktet om man har fet hy eller smink som gör att håret blir fettigt och smutsigt.

-Använda balsamspray efter duschning för att inte slita på håret när det ska borstas.

-Använda "bra" hårborstar som inte sliter på håret.

-Sova i fläta för att inte slita på håret, även blir det inte så trassligt på morgonen.

-Använda värme "skydd" på håret i fall man ska föna, platta eller locka håret.

-Klippa topparna ofta, lite men ofta, om de blir ofta kluvna. Så inte de inte blir kluvna högre upp på håret./ Kram Anki

2012-05-04 @ 17:54:38
URL: http://angelicahl.blogg.se/
Postat av: Mia

Teknologin heter liquid light complex.Jag tvättar mitt hår om jag har en Bad Hair Day!

Enkelt för vem vill ha smutsigt o fet hår :-P

2012-05-04 @ 18:04:43
URL: http://miasspirit.bloggplatsen.se
Postat av: Liza

Liquid Light ComplexOm du har fett hår och inte hinner duscha kan du spraya lite hårspray och rufsa till det. Eller ha mössa.

2012-05-04 @ 18:19:04
URL: http://worldofliza.blogg.se/
Postat av: Emma

Teknologin bakom Kératese Cristallist heter Liquid Light Complex.

Ett bra tips om man inte har torrschampo är att använda sig av hårspray istället! Fungerar näsan lika bra! Och sen kan även något så snyggt som en keps eller en turban dölja håret något smått, det kan även lyfta en hel outfit!

2012-05-04 @ 18:22:27
Postat av: Ida

Liquid Light Complex

Använda en bad hair day-mössa, på så sätt ser ju folk vad det står på mössan och får inte ett kräkanfall när dem ser ens hår!

2012-05-04 @ 18:27:38
URL: http://summerintorquay.blogg.se/
Postat av: Sandra M Pettersson

Tekniken heter liquid light complex.Mitt tips för en dålig hår-dag är nån typ av hårbonad. På vintern mössa och på våren hårband, på sommaren hatt och på hösten nån snygg sjalett.

2012-05-04 @ 19:17:19
Postat av: Kimberly

Teknologin heter Liquid Light Complex.Ta lite torrschampo och sätta upp håret i en donut bun. Snyggt och sött på samma gång!

2012-05-04 @ 21:14:45
URL: http://bykimberly.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Svar: Liquid Light Complex

Man kan sätta upp håret i en tofs eller så kan man ha en hatt/keps så märks det inte :D

Annars kan man fläta håret så blir det fint :DHåller tummarna!

2012-05-04 @ 21:44:51
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Teknologin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en stram hög hästsvans. Löser alla problem :)

2012-05-04 @ 21:57:32
URL: http://blackribbon.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Liquid light complex! Jag har långt hår med många och tjocka hårstrån så mitt bästa tips är att INTE tvätta håret för OFTA! Tvättar du håret varje dag så blir det lätt fett. Jag tvättar max 2 gånger/vecka! När håret börjar bli lite fett så blir det en knut på huvudet och så klarar jag en dag till;) Sen så vill jag bara flika in att min sambo har psoriasis över hela kroppen, även i hårbotten. Efter han har duschat på kvällen smörjer jag in hans hårbotten med en superbra universalkräm - Mary Kay night emollient cream!! Det är en bivaxsalva som du kan använda till det mesta - läppar, armbågar, torra bebiskinder och rumpor:) Ingen torr, kliande och flagnande hårbotten=en nöjd sambo:)

2012-05-04 @ 22:00:55
URL: http://martamathilda.blogg.se/
Postat av: Anna

1, Liquid Light Complex2, Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att platta igenom det med plattång! Nu säger jag inte så för att jag har lockigt hår bara utan det hjälper faktiskt när man har rakt hår också, det ger bättre volym och glans och ser friskare ut.

2012-05-05 @ 03:13:02
Postat av: Emms

Tekniken heter liquid light comblex!När mitt hår är sådär äckligt brukar jag platta det, framförallt i topparna, sätta upp det i en stram stilren hästsvans och sen tuppera lite!

2012-05-05 @ 07:25:52
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Agnes Stjernberg

Teknologin heter Liquid Light Complex.När jag har dålig hårdag brukar jag fixa upp en snygg uppsättning, funkar alltid!

2012-05-05 @ 09:30:12
URL: http://agges.blogg.se/
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är gärna med!SVAR; Liquid Light ComplexTips; Att sova med håret i en fläta, då undviker man att det slits mot kudden.Kram, Ingrid

2012-05-05 @ 10:14:21
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: stella

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex2. Jag brukade sätta upp håret i en hästsvans när det såg tråkigt ut. Dessvärre går det inte längre, då jag inte har tillräckligt mycket hår kvar efter senaste frisörsbesöket. Nu brukar jag sätta på en hatt eller mössa och det täcker håret, utom topparna som sticker ut och ser riktigt gulligt ut :)

2012-05-05 @ 11:58:46
URL: http://stellia.blogg.se/
Postat av: Anna

Teknologin heter Liquid Light Complex.Ett av mina bästa tips är att piffa upp sitt hår lite extra vid en bad hairday. Platta, locka eller gör någon fin fläta. Räddningen är iallfall att inte ha "naturligt" hår den dagen.

2012-05-05 @ 12:13:24
URL: http://barrochasfalt.blogg.se/
Postat av: Julia Svedjekrans

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Tips: Tuppera håret och stoppa upp det i en stram hästsvans (glöm inte hårsprayet). Det är en tuff och rockig hår-stil som passar till alla outfits :)

2012-05-05 @ 14:42:42
Postat av: Amanda

Liquid Light Complex teknologi.Sätt upp håret i en snäv hästsvans och rufsa till svansen så det kommer lite liv i håret medan man har stramt innan snodden.

2012-05-05 @ 15:42:39
Postat av: Sandra M

Teknologin: Liquid Light Complex

Dålig hårdag: I med lite torrschampoo, lite tupering, gör en fläta i luggen(önskade jag kunde göra en inbakad) sen resten utsläppt eller i en vanlig knut.

2012-05-05 @ 17:57:59
Postat av: ebba

1. Liquid light complex teknologi

2. På med lite saltvattenspray, rufsa till det rejält och släng på en gigantisk slokhatt, addera ett par höga klackar och du är ready to go!

2012-05-05 @ 18:46:02
Postat av: Ebba Lange

1.Teknologin heter Liquid Light Complex2. Mitt bästa hårtips för en bad hairday är att sätta upp en tofs eller ha en sne fläta, funkar alltid!

2012-05-05 @ 18:56:42
URL: http://ebbalouiselange.blogg.se/
Postat av: Emmy

1. Teknologin kallas "Liquid Light Complex

2. gå ut som du är,var stolt för den du är! ;-)

att du vågar visa dig o oborstat hår!Jag vill ha en tävling på bloggen, har du någon idé?

alla som svarar får en länk!

2012-05-05 @ 20:41:21
URL: http://fobitjejen.blogg.se/
Postat av: emma

Liquid Light Complex är svaret.mitt bästa tips: torrshampo!!!!

2012-05-05 @ 20:57:46
URL: http://endelavmeej.blogg.se/
Postat av: Embla Stenström

Liquid Light Complex.Mitt bästa husmorstips är att blöta ner håret i handfatet och låta det självtorka eller föna det, beroende på vad man känner för. Det går snabbt och det blir ett helt nytt lyft!

2012-05-05 @ 21:33:31
URL: http://emblafreja.blogg.se/
Postat av: anna

Liquid Light Complexhm toffs är ju de ultimata när håret inte vill som man själv vill :)

2012-05-06 @ 10:00:10
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Emelie Eriksson

Svar: Liquid Light ComplexMitt bästa tips är att borsta håret nog sedan spruta på lite torrschampo, så att håret ser fräschare ut. Sätt sedan upp det i en slarvig knut på huvudet.

2012-05-06 @ 10:04:00
URL: http://eemelieeriksson.blogg.se/
Postat av: Elin

1;Light Complex teknologi2;Jag har jätte långt och tjockt hår så det blir lätt flottigt. Förutom torrshampoo som ofta är min räddning så brukar jag göra en inbakad fläta i luggen, sätta upp resterande hår i en slarvig knut på huvudet (högt) sedan at änden av flätan och snurra den runt knuten så att inte snodden syns och fästa med några hårnålar. Blir kanon och det bästa är att man kan sova med frisyren och den ändå håller.elinanttila@hotmail.com

2012-05-06 @ 10:04:46
Postat av: Caroline

1. Liquid Light Complex

2. mitt bästa tips är att antingen bara fläta håret eller ta en donut och fixa till en knut. Enkelt och snyggt.

2012-05-06 @ 10:34:42
Postat av: Solan

Liquid Light Complex teknologiMed kort hår är de ju inne med rufs. Så då är det bara rufsa till det lite extra.

Långt hår är man bara bortskämnd. Desto mer flotigt de är desto hårdare knutt ;)

2012-05-06 @ 10:42:21
URL: http://lillboda.webblogg.se/
Postat av: Susanna Hellén

Hej!Svaret på frågan är:

Liquid Light ComplexMitt bästa tips är:Låt håret lufttorka på sommaren för att få ett mjukt och luftigt hår, använder du fön - kallföna håret för mer glans.

Ett annat tips nu när det blir fler soldagar är att skydda håret med en snygg solhatt så håret inte blir torrt och strävt.KRAM Susanna

2012-05-06 @ 10:51:14
URL: http://sannashairstyle.blogg.se/
Postat av: Ida

Svar: Liquid Light Complex

Mitt tips när håret är platt och livlöst är antingen:

1. om man vill ha utsläppt hår kan man använda Volumemaster, snabbt, billigt och enkelt. Man får snabbt mer volym i håret och det tar bara någon minut.

2. om man vill ha uppsatt kan man sätta upp håret i en stam knut/svans och sen sätta luggen så att det blir en liten kulle på huvudet så ser det inte så platt ut.

2012-05-06 @ 11:25:12
Postat av: Frida

1. Liquid Light Complex.Mitt tips till en dålig hår dag är att antingen duscha så att man känner sig fräsch i håret. Om inte annars så sätter jag oftast på en en snygg mössa eller sätter upp håret i en schysst toffs.

2012-05-06 @ 11:32:07
URL: http://fridamarieandersson.blogg.se/
Postat av: Ebba

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa knep är att ta fram torrshampot och sen antingen platta eller ha lite lockigt hår men sätta upp luggen, antingen med hårspänne eller fläta. Jättefint på sommaren dessutom :)

2012-05-06 @ 12:01:26
URL: http://bloondast.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Mitt tips är att dra bak håret och sätta upp det i en dounat, knut eller hög hästsvans

2012-05-06 @ 12:08:27
URL: http://headoverheals.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Mitt bästa tips är att endast blöta håret om det är lite smutsigt. Detta gör att hårets talg (alltså hårets fett) inte försvinner vilket är bättre för ditt hår än att tvätta det för ofta med schapmoo. När detta är gjort låter du det lufttorka. Det går jättesnabbt och är jättebra för håret!2012-05-06 @ 12:26:16
URL: http://summertimeblues.blogg.se/
Postat av: Frida

Tekonologin kallas Liquid Light Complex teknologiMitt tips är torrschampo, fäst sedan håret i en knut. För att fokusera på något annat än håret, addera ett rött sexigt läppstift.

2012-05-06 @ 13:15:23
Postat av: Tanya - STOCKHOLM

1. Liquid Light Complex.2. När jag har en dålig hårdag och inte hinner duscha brukar jag sätta upp håret i en hög hästsvans sen en keps på de ;)

2012-05-06 @ 14:14:54
URL: http://tanyallstar.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Liquid Light Complex

2. Mitt hår brukar ofta vara elektrisk, då är vanlig hudkräm en skitbra och snabb lösning! Inget mer elektrisk hår!

2012-05-06 @ 14:20:37
Postat av: Anna

Liquid Light Complex kallas teknologin.Mitt tips är att inte bry sig såå himla mycket, bara skratta och var nöjd med dig själv. Sätt upp håret i en knut eller gör en fin inbakad fläta; håret ser mindre fettigt ut när man har en fläta!

2012-05-06 @ 14:22:23
Postat av: Lindassphoto - fotoblogg

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi

2. Sätt upp håret i en HÖG svans och platta det som hänger löst i svansen, sätt hårspray på det så att det håller. Super snyggt och går fort att göra :D

2012-05-06 @ 14:31:10
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Postat av: TILDA

1. Svar: Liquid Light Complex2. Lägg i torrschampoo och ruffsa till det lite och sätt upp i en toffs/bulle

2012-05-06 @ 15:50:01
Postat av: Malin

Teknologin heter Liquid Light Complex.Mitt bäst tips är att knyta en snygg scarf

runt håret,så syns det inte om man har en

bad hair day. Enkel,snabb och snygg lösning

på problemet. :)

2012-05-06 @ 15:50:40
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Josefin

Teknologin heter Liquid Light ComplexMitt bästa tips är att tvinna håret i små sektioner och sedan fästa vid skalpen med en hårnål. Spraya håret med vatten så att det blir lite småfuktigt. Sminka dig, fixa kläderna, ät frukost etc. Ta sedan ur alla små tvinnade delar och rufsa till det, spraya i lite spray och voila! Perfekt beach-rufsigt hår för en dålig hårdag!

2012-05-06 @ 16:07:44
URL: http://josefinlife.blogg.se/
Postat av: Vendela Meyerhöffer

Teknologin heter Liquid Light Complex!En dålig hårdag för mig beror oftast på att håret är fett och platt. Dagar som dessa är torrshampot min bästa vän! Spraya, ruffsa till/tuppera och locka till topparna lite med en plattång. Gör att håret ser helt nytvättat och fräscht ut! För att få mer volym kan man även ta lite dust it i hårbotten :)

2012-05-06 @ 16:13:38
Postat av: Denise

Liquid Light Complex

Asså mitt hår är så jäävla jobbigt så det enda som funkar för mig en dålig hårdag är att sätta upp håret och istället fixa maken och kläderna så snyggt som möjligt så att ingen lägger märke till håret, thihi (a)

2012-05-06 @ 16:15:19
URL: http://deniises.blogg.se/
Postat av: Amanda

Svaret är Liquid Light Complex!

Det händer många gånger att jag går och lägger mig på kvällen med håret jättefint och rent, och sedan vaknar på morgonen med håret åt alla håll och fettiga hårrötter. Då borstar jag håret jättenoga tills det ligger platt, sprayar ordentligt med torrschampoo i rötterna och ser till att det ser fräscht ut. Sedan tvinnar jag luggen och drar bak på bakhuvudet. Sedan fäster jag de två ändarna med hårspännen och rufsar till. Frisyren blir jättesnygg och man slipper slita på håret i onödan genom snabbtvätt och föning.

2012-05-06 @ 16:27:25
Postat av: matilda

Liquid Light Complex!

Jag brukar också köra med mjöl, det är verkligen inte fräscht men det funkar ju! :D annars gillar jag att sova med en lös fläta i håret för att minska slitage och få fint vågigt hår utan värmetång. kram :)

2012-05-06 @ 17:02:50
Postat av: lillavild

Teknologin är Liquid Light Complex.Mitt bästa tips är att sätta upp håret i en hårtofs, ta fram lite lugg och bulla upp den och forma snyggt med plattång och forma tofsen snyggt med plattången. Hårspray på det.

2012-05-06 @ 17:17:25
URL: http://lillavild.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Svar: Liquid Light ComplexMitt bästa husmorsknep är att inte föna håret efter att ha duschat och inte borsta det efter att ha duschat!

Sen använder jag en inpackning 2 ggr i veckan och toppar håret var 2-3 månad! :)

2012-05-06 @ 17:40:08
URL: http://lifewithcissi.blogg.se/
Postat av: MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student)

Liquid Light Complex

Glansdroppar i topparna och lite volym vid hårbotten, men antingen osis pulver, tupering eller fön, beroende på hur mycket tid man har! :-)

2012-05-06 @ 18:38:06
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Andrea

1. Liquid Light Complex2. Under den kalla vintern är det supermysigt och fint med en stickad mössa på huvudet. Annars om det kanske är plusgrader ute istället för -30 så är mitt smartaste knep att tupera lätt med en borste (inte kam) i hela håret och sedan sätta upp det i en boll.Ha det bra!

2012-05-06 @ 18:56:02
URL: http://andreagunnarssons.blogg.se/
Postat av: Raphaelle

1. Liquid light complex

2. Jag tycker det kan vara kul att köra på backslick med en fet boll på huvudet! Då märker ingen!

2012-05-06 @ 19:17:53
URL: http://sixdaysaweek.blogg.se/
Postat av: Hanna

1. Liquid Light Complex2. Om jag har en "bad hair-day" brukar jag tvätta håret lite fort och ha i lite hårinpackning några minuter. Om man har inte har så mycket tid kan man sätta upp håret. Fläta, i en knut, tofs, osv...Min syster brukar ibland mala havregryn och ta i hårbotten. Det fungerar jättebra! :)

2012-05-06 @ 19:18:14
Postat av: Sandra

Teknologin heter Liquid Light Complex .

Mitt bästa tips för dåliga hårdagar days är att göra en söt lite slarvig fläta på sidan á la Lauren Conrad. Snyggt och ändå sofistikerat.

2012-05-06 @ 19:20:54
URL: http://fierceonhighheels.blogg.se/
Postat av: Miss C

Svar: Liquid Light Complex

Mitt bästa tips: sätt upp håret i en hög stram tofs och spraya det hårt (på huvudet alltså)! Ett risigt hår blev precis grunden till din look som nya Sporty Spice! Sportigt, sexigt och alltid trendigt! :D

2012-05-06 @ 19:23:50
URL: http://missc.se/
Postat av: Matilda Turborn

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Torrshampo, jag är sååå kär i det! Mitt hår har en tendens att bli sådär halvfettigt efter bara någon dag, så då funkar det super på morgonen :) annars är väl mössan det bästa tipset jag har att komma med.

2012-05-06 @ 19:30:41
URL: http://mturborn.se
Postat av: Ella

Liquid Light Complex. Flätor, torrshampo eller tofs? Det finns många bra sätt att "dölja" ofräscht hår på. Under sommaren brukar jag använda mig av massvis med accessoarer och blommor! Hur fint som helst!

2012-05-06 @ 19:36:05
Postat av: Nicki

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag försöker alltid finna bra produkter för att få volym, men vill inte behöva lägga ner alltför lång tid på att fixa håret. Därför har jag förälskat mig i DustIt-pulver! Det ger inte heller bara volym utan fungerar faktiskt även när håret börjar se lite fett ut. Men se upp så det inte blir för mycket pulver, då får det motsatt effekt!

2012-05-06 @ 19:42:21
URL: http://aliquis.blogg.se/
Postat av: kickan

liquid light complex!

Saltvattenspray i hela håret för att få upp schysst volym och sen en lös fiskbensfläta!

2012-05-06 @ 19:58:44
Postat av: Linda

Hej!Teknologin heter liquid light complex.Mitt bästa tips för en bad hair day...då brukar jag sträcka lite extra på mig, sätta på något riktigt snyggt, rött läppstift och en härlig slokhatt. Om man ler dessutom så lovar jag är det ingen som ser en lite trasslig hårdag! =)

2012-05-06 @ 20:16:21
Postat av: Amanda

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Mitt bästa tips för en dålig hårdag är att sätta upp det i en hårklämma, väldigt enkelt :) Eller ha i lite saltvattenspray och rufsa runt, en fräsch men avslappnad känsla! :)

2012-05-06 @ 20:16:38
URL: http://jennyamandalarsson.blogg.se/
Postat av: linn

svaret på frågan är Liquid Light Complex teknologi!

jag sätter alltid upp mitt hår i en stram hästsvans när jag har en dålig hårdag, classy!

2012-05-06 @ 20:17:31
Postat av: Wendela Göransson

1. Teknologin kallas Liquid Light Complex!2. Har du en dålig Hår-Dag och inte har brottom skulle mitt första tips vara att köra en snabbtvätt! Annars om håret blivit lite flottigt så är det bara att tupera håret lite och sedan knyta upp håret i en knut. Supersnyggt!

2012-05-06 @ 20:26:41
URL: http://wendelawonka.blogg.se/
Postat av: Hana

1. Liquid Light Complex!

2. Om du inte har tid att skölja håret, så skölj bara luggen och tupera resten av håret! Torrschampoo kan funka för stunden men håller inte länge och håret blir bara flötigt (iallafall om man har sånt hår som mig).

2012-05-06 @ 21:05:07
Postat av: Lina

Svar på frågan: Liquid Light Complex teknologi.Mitt tips är att blöta håret och blanda i mousse och kör på the wetlook.. Funkar alltid.

2012-05-06 @ 21:05:32
URL: http://maxedius.blogg.se/
Postat av: Mikaela Johansson

Svaret på frågan är Liquid Light Complex teknologi.Mitt bästa tips för en "bad hairday" är att intala sig själv att det inte gör något att håret ser ut som ***, jag är söt ändå :) Sen sätta upp håret i en busig knut och ta på sig ett snyggt diadem :) Det är inställningen som räknas :)2012-05-06 @ 21:10:57
Postat av: Linn

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) bästa tipset är att låta det vara som det är och inte tänka på det. för alla har en dålig dag även håret haha. Så dölj det inte, visa stolt upp ditt hår då du har det som värst! haha

2012-05-06 @ 21:45:08
Postat av: Emilia

Liquid Light Complex.

Jag brukar ta ägg när jag har dålig hår dag! Luktar lite men det går bort när man tvättar ur håret. Håret får vitaminer och blir fint och inte längre till besvär!

Puss och kram från mej <33

2012-05-06 @ 22:01:57
Postat av: Erica Rosander

Liquid Light Complex teknologi.Bad hair day! usch sånna är så himla jobbiga.

mitt bästa tips är atsötta upp håret i en stram knut som sätts högt uppe. och sen för att framhäva dina ansiktsdrag så drar du på lite rouge på kindbenen!

woooila!

2012-05-06 @ 22:14:51
URL: http://ericarosander.blogg.se/
Postat av: sara

Liquid Light Complex teknologi är svaret!Jag vet det bästa tipset om man har en dålig hårdag! snabba lockar/vågor i håret. Gör en eller flera flätor i håret, stora eller små beroende hur du vill ha dom sedan platta flätorna! Spraya sedan hårspray och dra ut flätorna, det ser ut som du varit hos ett riktigt proffs och det tar kanske en kvart ;)

KRAM!

2012-05-06 @ 22:51:50
URL: http://saraannaalexandra.blogg.se/
Postat av: Anna The#Queen

1. Liquid Light Complex

2. Har ett superbra tips mot glanslöst hår, kokosolja. Massera in och gå med det en hel dag, tec om man ändå bara ska rensa i trädgården där ingen ser en. Håret blir fantastiskt efteråt!

2012-05-06 @ 23:11:35
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: Frida

Liquid Light Complex teknologiTorrschampo och en slarvig lös uppsatt knut fungerar när man har en bad hairday :)

2012-05-06 @ 23:33:05
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0