bed with you

 
Mmmm... men ska vi kräkas i kapp eller? Innan ni ger mig en fet avhyvling, så kan jag gott göra det själv. Detta är katastrofalt. Det ska ju vara handgjort, jag vet. Ett hantverk är ju aldrig sitt andra lik. Men, det kan ju bli fult ändå. Och, det kan vi ju även skåda här då.

Jag ska först förklara det lilla missödet. "Teckningen" skulle vara en aning större än sådär. Jag fick klippa till den för att den skulle kunna få plats i ramen som har storleken 40x50 (den enda ramen jag lyckades få tag på idag!) Och nej, jag ville inte vänta och hitta någon annan. Jag är liksom lite för ivrig som person för det. Om texten hade varit lite mindre och mer i mitten av ramen, så hade jag varit nöjd. Att texten är helt krokig gör ju inte så mycket, vill ha det lite så.
 
Mennee.. det är väl bara att dra på smilbanden och låtsas vara nöjd. Den ska upp ovanför sängen. Och en till kommer få sin plats bredvid. Har bara inte bestämt mig för vad det ska stå än.

Kommentarer
Postat av: Sarah Widman

Hej!
Tusen TACK för din värmande kommentar på bloggen!
Jag blev väldigt glad för det.
Nu är jag tillbaka från semestern och kommer snart att uppdatera bloggen igen.
Kikar in här hos dig och gillar vad jag ser. Massor. :)
Hoppas vi hörs igen.

/Sarah

2012-08-15 @ 21:08:18
URL: http://www.sarahwidman.se
Postat av: Ida,Nike&Juni

nä inte alls dumt tycker jag! Upp med den bara, gillar att du är din egen konstnär liksom..tänk om jag kunde få till det.

Kram Daniella

ida,Nike & lilla Juni

2012-08-15 @ 22:50:13
URL: http://gingerbreadhouse.blogg.se
Postat av: Finni

Haha bra idé ju! Tänkte bara snabbt på detta med "copyrighten". Äre lugnt på den fronten liksom? Borde ju kanske inte vara några problemas sålänge du inte säljer det iofs :)
Jag köpte ett print (fy så jäkla dyrt men kunde inte motstå) och vill ha typ alla, haha. Jobbigt läge!

Kram

Svar: Egentligen får man ju nog göra vad man vill, så länge det stannar hemma hos mig själv liksom (jag kan tex själv snickra ihop ett bord som liknar en specifik design/märke). Jag har ju också funderat på det där, men vad jag har för mig så handlar det mer om att jag inte får använda mig utan ren förfalskning eller kopia till försäljning liksom.
Och, jag håller med dig. Alla är så klockrena! Skulle vilja ha en hel vägg med allihopa. Kanske skulle bli lite too much :P
Daniella Svanholm

2012-08-16 @ 16:39:35
URL: http://mammafinni.blogg.se
Postat av: Finni

Ja, men det var en bra idé av dig i alla fall. Jag tänkte typ att man kan snickra ihop en själv i photoshop och sedan få den printad på stort papper någonstans. Borde ju spara en del hundralappar :) Jag testade att göra en och skriva ut på A4 och det blev faktiskt bra. På så sätt kan man ju komma på sina egna också. :)

Svar: Vad roligt att du säger det! :) Gjorde precis samma förut. Precis, man sparar ju en del på det! Tycker att det är svårt att hitta ställen som kan printa ut.
Daniella Svanholm

2012-08-17 @ 07:00:56
URL: http://mammafinni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0