go' morron!

 
Mmm. Mmmm. GAAAH!! Jag kan inte koncentrera mig. Jag har nämligen någon slags ovetande sjukdom i min hårbotten. Jag har nämligen gått till VC... tre gånger för det här problemet. Dem skriver ut lite kortison och ger mig tipset att använda Fungoral. Jag får aldrig veta vad problemet är. Såklart. HAHA, vad trodde man liksom. Det ÄR ju vårdcentralen vi pratar om. Hur svårt kan det vara? Psoriasis, mjälleksem, svamp?
 
Det mjällar så in i helvete. Det kliar något otroligt. Det bildas sår av allt kliande. Vill bara hugga av mig huvudet när det blir såhär, alternativt raka av mig allt hår för att inspektera hela hårbotten. 
 
På tal om kaffe alltså. Jag är väldigt dålig på att få i mig frukost på morgonen. Sitter hellre och piggnar till med en kopp kaffe. Jag föredrar också enorma mägnder mat max två gånger om dagen, gärna väldigt sent på eftermiddag och något onyttigt. 
 
Fasiken... sitter och kikar på The Voice. Martin Björk.... ja.... hm...

Kommentarer
Postat av: elin

Inte ensam om att vilja ha nåt sött! :)

2012-08-28 @ 08:40:30
URL: http://owlandthecity.blogg.se
Postat av: Yohannas.se

Låter helt klart som psoriasis, iofs brukar man inte fjälla så mkt då. Då brukar det mer bli "stopp" liksom och att det chokar sig så att säga - men kliar man så fjällar det massor, och så blir det just sår. Jag har själv psoriasis, men jag kan säga att läkemedel löser ingenting. Man måste lära sig leva med det, milda schampon (rapsschampo t.ex) eller head and sholders för dry scalp funkar på mig..! Å när jag är i thailand är jag mkt bättre - D-vitaminer gör sitt!!!

2012-08-28 @ 09:35:48
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Therese S

Min pojkvän har exakt samma problem i sin hårbotten. Han får aldrig heller något exakt svar på vad det är och lider enormt av det !

2012-08-28 @ 10:47:36
Postat av: Sofia - ett bättre du

Men alltså herre min jösses då vilken fantastisk blogg jag hittade in till här!!! Dig bokmärker jag på en gång :). Hoppas du får ordning på hårbotten!

2012-08-28 @ 13:26:19
URL: http://ettbattredu.se/blogg
Postat av: Emmy

Du har säkert redan tänkt på det. Men vad använder du för vanligt schampo? Jag har testat alla möjliga olika schampon, men får alltid klåda, som mjäll och sår i hårbotten av ALLT annat än Head & Shoulders. Så dyra frisörschampon är bara att glömma.

Kortison är ju inte så bra att ha ofta, speciellt inte om det inte hjälper.

Vet inte om du brukar går runt med håret i turban efter du tvättat det. Men det kan förvärra har jag märkt.

Samt om man tvättar håret ofta.

Nu kör jag bara Head & houlders schampo och sen Joico K-pak "inpackning" i topparna. ALDRIG ALDRIG inpackning eller balsam i kontakt med hårbotten.. Tvättar håret ca var 3:e dag. Har inga problem längre!

Verkligen jobbigt problem, hoppas du får bukt med det. Kram

2012-08-28 @ 20:11:08
URL: http://www.emmyt.blogg.se
Postat av: mali

Heej!
tack fören häärlig blogg!=]
har själv haft problem med min hårbotten och hår...som tur var kom jag i kontakt m den ende i Sverige som har koll på hår...scandinaviska hårvårdsinstitutet i Göteborg! jag kliade å kliade...hade sår...fett hår å tappade hår!gick dit och fick behandling och råd hur man tar hand om hår.Tvätt varje dag m förschampo och huvudschampo och sen sk hårsprit...allt för att hålla hårbotten ren fr bla luftföroreningar..smutsiga händer och svett som blir varje dag.Hårbotten behöver vara ren så hårstrået kan växa upp från hårsäcken..annars täpps den till och producerar då mer fett för att få upp strået typ...=] sååå tvätta håret m det här schampot har räddat mitt hår och hårbotten!!!har inga bekymmer längre!ville bara tipsa...lycka till!=] soliga hälsningar Malin

2012-08-29 @ 01:11:42
Postat av: Ruth

Men Gud är ni fler som har detta bekymmer? Samma här och kan bara instämma med andra om att head and shoulders är det enda som funkar och ibland när det blir fördjävligt så tar jag först fungoral i ett par minuter och sen h&s efter det, funkar alltid! Jag blev tom så jädrans orolig av att kliande i somras att jag trodde det var löss, haha. Det var det inte som tur är:-) och instämmer med andra. Vilken underbar blogg du har!!!! Kram

2012-08-29 @ 20:12:53
URL: http://www.minipartoft.blogg.se
Postat av: Ullis

Det är svårt att leva med proriasis, förr åkte jag alltid till Spanien under 1 månad per år för att få lindring i solen. Av en slump hittade jag denna blogg för något år sedan och hittade där även böcker fanns som behandlade ämnet på ett annat sätt än vad jag tidigare hört talas om.Detta har idag gjort att jag fått en enorm lindring utan att behöva använda bråkdel av de salvor och kortisoner jag tidigare använde.
Här är en länk och jag rekommenderar att man tittar dit:
http://gluten-celiaki.blogspot.se/2014/05/psoriasis-hudbesvar-glutenintolerans.html

Mvh Ulla

2016-05-16 @ 08:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0