jag föredrar konjak!

 
 
Visst säger man konjak-färgade? Älskar dem. Dock inte till min ägo, utan Jolines. Att hon alltid ska ha mer grejer i sin garderob än vad jag har. Kan det ha och göra med att man inte är lika fit for fight sedan man klämt ut två kiddows? Det blir liksom inte lika roligt (jag vet att det inte "borde" vara så, men nu är det så!). Fan vad jag tjatar om Kenza, men jag säger då det... tänk om man bara hade den magen. Skulle fan gått runt och kört offentliga magdanser på gatan. Ser liksom ingen charm med att göra det med tre stora valkar hängandes. Förutom att skrämma livet ur folk. Eller, det kanske inte finns någon charm i offentliga magdansare i överhuvudtaget. Som inte har det som yrke. När jag tänker efter. 
 
Uggsen har Joline fått av sin mormor. Jag vill också ha!!! Och nej, jag är långt ifrån en "latte-morsa", för det första så dricker jag vanligt kaffe (!) och för det andra så handlar det mer om att jag bara älskar kläder!! Väldigt harmlöst.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Känner igen mig där. Är inte heller till vår fördel att vi bor i världens minsta håla där ingen bryr sig haha! Blir inte kul nu till vintern att klä sig. Jag har ju inte haft byxor på år och dagar känns det som! Hjääälp!!! PS: GRATTIS till att vara 20 i topp. Jag har gjort min röst hörd. ;-)

2012-08-27 @ 14:19:28
URL: http://passionforpoison.blogg.se
Postat av: Ditte

Så himla fina!! Blir ett par sånna till min jouline också även till Della i vinter :) jouline hade svarta förra vintern så himla bra och mysiga skor!
Hoppas du mår bra! Kram

2012-08-30 @ 17:23:29
URL: http://ditteerikssson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0