Lill-flirtis

 
Den här lilla bullen alltså. Han kommer komma undan med det mesta. En busig lillebror men som samtidigt är så oskyldig i och med att han är "minst i familjen"... 
 
Han är ju inte så snäll som han verkar. Jag har ju spanat i smyg en och annan gång på båda mina troll när de ska leka tillsammans. Eller ja, snarare busa tillsammans. Det säger hon ju själv tom, Joline alltså. "Joooline!!! Vad händer & sker egentligen??" - frågar en något hysterisk mamma med en röst som om den kom direkt från målbrottet. "Buuutar" (busar), svarar hon då. Ärligt och bra. "Ehm, hehehe... okej... men inte busa för mycket nu bara!!" en något nervös mamma denna gång. - "Okeeej..." Ja, jag säger då det. 
 
Jag kan förstå, som mamma själv, att det är himla svårt att inte låta sina barn bli bortskämda eller komma undan med saker, hur mycket man än säger det inte ska bli så (obs! oftast ett påstående som aktivt används innan man får barn!). Jag menar, det krävs ju inte mycket för att få det lilla mamma-hjärtat att smälta. Det räcker liksom med en blick och ett leende så är vi bästa vänner igen.
 
Tänk om det vore så enkelt för en själv... "MAMMA!!! JA INTE HAAA DEN MACKAN..." "MAMMAAAA!! JA VILL INTE BORTA* TÄNDEENA*" - och just där & då när man är sådär härligt kallsvettig med håret åt alla håll och kanter, ska man då brassa på med sitt bredaste smajl och försöka blinka sött med ögonen. Och, till er som är villiga att testa det här, så kan jag kan jag ju försäkra er om att: Nej. Försöket lyckas inte. Och har aldrig gjort. Och kommer sannolikt aldrig att fungera heller. Barnet i fråga blir bara oerhört rädd av ditt bristande försök till att se söt ut, när du i själva verket bara ser en aning psykotisk ut.
 
Nu, ska jag dricka upp den sista slurken ur kaffekoppen och njuta lite över tystnaden. Huliganen sover och Joline är på förskolan.

*borsta, *tänderna.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Haha, SÖT!
Och gillar din nya header med alla fina bilder ;)

2012-08-17 @ 02:35:35
URL: http://thisispaulina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0